מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכר נורמלי כל השנים ופתאום נמוך מאדיצחק יהודה20/08/2017
בדיקות הסוכר שלי מזה שנים בין 85 ל100 בצום.אני בן 70 .לפני חודשיים גילו לי סרטן ריאות והתחלתי 3 טיפולים בודדים של כימותרפיה תרופות אלימפטה וציספלטין ו36 הקרנות שביצעתי כבר 31 .לפני 3 שבועות בטיפול השני בבלינסון ביצאו בדיקה כימית בבוקר שתיתי קפה עם סוכרזית וקיבלתי תוצאה 60! סוכר. אחרי יומיים בדקתי סוכר בקופת חולים בצום והתוצאה היית 90 .היום עשו לי טיפול כימו אחרון ושוב בדקו לי כימיה והתוצאה בבלינסון היתה 65! רופא המשפחה אמר לא להתייחס שזה בגלל המחלה והטיםול אגב שגם כמובן הוריד את ההמוגלוין ל11 וכמובן גם את הכדוריות הלבנות והאדומות.אני מודאג כי קראתי שסוכר נמוך גרוע מסוכר גבוה מה דעתך על הסוכר ומה את מציעה לי לעשות . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליצחק יהודה
ד''ר מאיה איש שלום20/08/2017תוצאה של 90 בצום היא תקינה אני מניחה שהיא נמדדה במד הסוכר התוצאות הנמוכות שתארת אם נבדקו בבדיקת דם רגילה הן בעיתיות מבחינת אמינות מכוון שאם הדם "שוכב" הרבה זמן עד שמגיע למעבדה או עד שהדגימה נבדקת אז תאי הדם צורכים את הסוכר לכן אמין יותר לבדוק בבדיקת דם במד סוכר מהאצבע. מציעה לך לעשות זאת ויש סכוי גדול שתראה שרמות הסוכר הן תקינות.
בברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)