סוכר נורמלי כל השנים ופתאום נמוך מאד

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכר נורמלי כל השנים ופתאום נמוך מאד
    יצחק יהודה
    20/08/2017

בדיקות הסוכר שלי מזה שנים בין 85 ל100 בצום.אני בן 70 .לפני חודשיים גילו לי סרטן ריאות והתחלתי 3 טיפולים בודדים של כימותרפיה תרופות אלימפטה וציספלטין ו36 הקרנות שביצעתי כבר 31 .לפני 3 שבועות בטיפול השני בבלינסון ביצאו בדיקה כימית בבוקר שתיתי קפה עם סוכרזית וקיבלתי תוצאה 60! סוכר. אחרי יומיים בדקתי סוכר בקופת חולים בצום והתוצאה היית 90 .היום עשו לי טיפול כימו אחרון ושוב בדקו לי כימיה והתוצאה בבלינסון היתה 65! רופא המשפחה אמר לא להתייחס שזה בגלל המחלה והטיםול אגב שגם כמובן הוריד את ההמוגלוין ל11 וכמובן גם את הכדוריות הלבנות והאדומות.אני מודאג כי קראתי שסוכר נמוך גרוע מסוכר גבוה מה דעתך על הסוכר ומה את מציעה לי לעשות . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליצחק יהודה

ד''ר מאיה איש שלום
    20/08/2017

תוצאה של 90 בצום היא תקינה אני מניחה שהיא נמדדה במד הסוכר התוצאות הנמוכות שתארת אם נבדקו בבדיקת דם רגילה הן בעיתיות מבחינת אמינות מכוון שאם הדם "שוכב" הרבה זמן עד שמגיע למעבדה או עד שהדגימה נבדקת אז תאי הדם צורכים את הסוכר לכן אמין יותר לבדוק בבדיקת דם במד סוכר מהאצבע. מציעה לך לעשות זאת ויש סכוי גדול שתראה שרמות הסוכר הן תקינות.
    בברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו