גלי חום והזעות מטורפים לאחר גיל המעבר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלי חום והזעות מטורפים לאחר גיל המעבר
    שרה שחם
    27/08/2017

שלום
    אני בת 68 ויש לי בשנים האחרונות גלי חום מטורפים והזעות מטורפות ללא פעילות גופנית חריגה, גם במקום ממוזג בטמפרטורה נמוכה מאד, כאשר לאנשים אחרים קר מאד.
    עשיתי אולטרה סאונד כבד והתוצאה היא כבד שומני. בעורקי הצוואר יש לי בצד אחד משקע. אני סובלת מלחץ דם גבוה ומטופלת בקרדילוג ובלוסרדקס פלוס כבר כמה שנים טובות. לוקחת גם גלוקומין 850 (יש לי לפי הבדיקה האחרונה 6.3)ולטיפול בכולסטרול ושומנים בדם - סטטור.
    השאלה שלי היא מה יכולה להיות הסיבה לבעיה חמורה זו שלי? אלה הן תופעות שהיו לי בגיל המעבר ולקחתי אז הורמונים שעזרו לי אבל המרשם לא חודש בגלל הגיל ונאמר לי כי ישנה אפשרות סבירה כי התופעות של גלי חום והזעה יכולות לנבוע מבעיה אחרת שיש לי. האם כבד שומני יכול לגרום לבעיות אלה והאם יש טיפול קונבנציונאלי לכבד שומני?
    בברכה,
    שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מענה לשרה

דר. נירית אבירן ברק
    27/08/2017

שרה שלום
    יש סיבות רבות- השכיחה היא גלי חום של גיל המעבר או יתר פעילות של בלוטת התריס אבל יש נוספות. מציעה לפנות לרופא המטפל. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו