מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמות TSH ו FT4 בהריוןתמר06/09/2017
שלום רב,
אני בשבוע שישי להריון וה tsh שלי הוא 2.72 וה ft4 הוא 15
אני יודעת שה tsh צריך להיות נמוך מ 2.5, האם התוצאות שלי תקינות?
תודה,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לתמר
דר. נירית אבירן ברק06/09/2017תמר שלום
האם יש לך תשובה של נוגדנים TPO?
בכל מקרה כרגע ההנחיות מקלות יותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל TPO
תמר06/09/2017נירית שלום,
לא נתנו לי לעשות את הבדיקה.
כייצד עלי להתקדם כרגע? האם יש סכנה לעובר?
תודה ויום טוב,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
דר. נירית אבירן ברק06/09/2017קרוב לוודאי שלא.מדוע לא נתנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנירית
תמר06/09/2017בעקרון ביקשתי מרופאת המשפחה בדיקה ל TSH, המעבדה ביצעה את בדיקת ה ft4 בעיקבות התוצאה, אבל לא ביצעו בדיקות נוספות.
קצת מלחיצה אותי התוצאה, אני מנסה לקבוע תור דרך הקופה לאנדוקרינולוג (אני מנסה לקבוע גם אצלך האמת היא) אבל התורים נורא רחוקים ודחוף לי ללכת כבר, יש אופציה לדבר איתך? חשוב לי לקבוע תור.
תודה,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דר. נירית אבירן ברק06/09/2017חברת איזו קופה את?
ד"ר אבירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנירית
תמר06/09/2017מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דר. נירית אבירן ברק06/09/2017עלייך לתאם תור דרך זימון תורים אבל התורים רחוקים, מציעה לחפש אנדו זמין יותר.יש גם אופציה שרופא המשפחה שלך ישלח לי התייעצות וירטואלית.שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
תמר06/09/2017האם לדעתך במקרה הזה יש צורך בבדיקות נוספות? מכיוון שכפי שהבנתי מרופאת המשפחה התוצאה היא תקינה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)