סיבה להשמנה בשנה האחרונה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סיבה להשמנה בשנה האחרונה
    אפרת
    06/10/2017

שלום רב
    בשנה האחרונה אני עליתי במשקל כ6 קילו וזאת גם לאחר תפריט של נטורפתית ללא סוכרים כוון שחשבו שיש לי קנדידה במעיים. עבר כבר חצי שנה מאז הטיפול הטבעי תרופתי .הבדיקות שלי תקינות למעט קרטיזול גבוה.למרות שבדיקת איסוף שתן יצא תקינה שמעיד שאין מחלה.
    מה יכול להיות הסיבה? מקפידה על ספורט פעמים בשבוע ובדיקות בלוטת התריס תקינות.לא מצליחה לרדת ואף עולה.אשמח לתשובה
    תודה מראש ומועדים לשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבה להשמנה בשנה האחרונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאפרת

ד''ר מאיה איש שלום
    06/10/2017

האבחנה של תסמונת קושינג לא תמיד פשוטה, אסוף שתן אינו כלי מספיק רגיש פעמים רבות אם החשד הקליני הגבוה אז כדאי לשקול לבצע בדיקות נוספות כגון מבחן דכוי דקסמטזון של 1 מג' או בדיקת קורטיזול ברוק בלילה
    פעמים רבות לא מוצאים סיבה אנדוקרינית לעליה במשקל והיא יכולה להיות קשורה גם בסטרס, שינה של פחות מ6 שעות בלילה, העדר שתיה מספקת ביום
    כאמור יש מקום לשקול ברור נוסף
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אפרת
    07/10/2017

תודה על המענה.אך את הבדיקה עם הכדור דקסמטזון עשיתי זאת ויצא תקין.אני לא בסטרס אני בתקופה רגועה בחיי , מיים שותה הרבה. מה עם כן כדאי לבצע בכל זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאפרת

ד''ר מאיה איש שלום
    08/10/2017

יש צורך בהתרשמות קלינית ממצבך וקשה ליעץ מרחוק
    מציעה שתפני ליעוץ של אנדוקרינולוג
    יתכן שאין ברור נוסף שיש לבצע אך חשוב להתרשם קלינית
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו