מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מצב טרום סוכרתי?נחמן30/10/2017
שלום!אני עובר בירור של כבד שומני.רמות הסוכר בעשר השנים האחרונות נעות בין 80-85.פעם אחת הייתה חריגה 94.רמת הגלוקוז לא בצום 104.רופא גסטרו רשם שמדובר במצב טרום סוכרתי.האם הרמות של הסוכר 80-85 מעידות על טרום סוכרת????
תודה
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לנחמן
ד''ר מאיה איש שלום30/10/2017הערכים שציינת תקינים לחלוטין. האם נבדק המוגלובין מסוכרר שאולי העיד על טרום סוכרת
בכל מקרה הטיפול בכבד שומני בדומה לטרום סוכרת הוא ירידה במשקל פעילות גופנית סדירה למשל הליכה בעצימות בינונית 150 דקות בשבוע בשלוב עם תנגוד שעה בשבוע
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה של הדוקטור המקסימה
נחמן30/10/2017לא נעשתה בדיקת הסוכר HbAc1.יתר מכך נלקחו את תפקודי הכבד שלי יחד עם הגובה והמשקל ולפי התכנה לחישוב פיברוזיס בכבד הגיעו למסקנה שיש לי f3-f4.לפי החישוב הזה מדובר שיש לי צלקות בכבד...
רק עכשיו שמתי לב שסומן בחישוב ,אותו קיבלתי מהרופא,שאני כאילו חולה של טרום סוכרת...ואני לא!!!ואז אם נכנסים לאותה התכנה את הנתונים ללא טרום סוכרת,לא ניתן לדבר בוודאות על נוכחות הצלקת.בלי עין רעה!!!
האם את יכולה לתאר מה "חישוב" הטרום סוכרתי עשה לי?
תודה רבה על העזרה.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנחמן
ד''ר מאיה איש שלום31/10/2017אין בעד מה
מציעה רק ליתר בטחון לבדוק המוגלובין A1C. מה שתארת בהחלט תקין
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)