האם מצב טרום סוכרתי?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם מצב טרום סוכרתי?
    נחמן
    30/10/2017

שלום!אני עובר בירור של כבד שומני.רמות הסוכר בעשר השנים האחרונות נעות בין 80-85.פעם אחת הייתה חריגה 94.רמת הגלוקוז לא בצום 104.רופא גסטרו רשם שמדובר במצב טרום סוכרתי.האם הרמות של הסוכר 80-85 מעידות על טרום סוכרת????
    תודה
    נחמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מצב טרום סוכרתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לנחמן

ד''ר מאיה איש שלום
    30/10/2017

הערכים שציינת תקינים לחלוטין. האם נבדק המוגלובין מסוכרר שאולי העיד על טרום סוכרת
    בכל מקרה הטיפול בכבד שומני בדומה לטרום סוכרת הוא ירידה במשקל פעילות גופנית סדירה למשל הליכה בעצימות בינונית 150 דקות בשבוע בשלוב עם תנגוד שעה בשבוע
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה של הדוקטור המקסימה

נחמן
    30/10/2017

לא נעשתה בדיקת הסוכר HbAc1.יתר מכך נלקחו את תפקודי הכבד שלי יחד עם הגובה והמשקל ולפי התכנה לחישוב פיברוזיס בכבד הגיעו למסקנה שיש לי f3-f4.לפי החישוב הזה מדובר שיש לי צלקות בכבד...
    רק עכשיו שמתי לב שסומן בחישוב ,אותו קיבלתי מהרופא,שאני כאילו חולה של טרום סוכרת...ואני לא!!!ואז אם נכנסים לאותה התכנה את הנתונים ללא טרום סוכרת,לא ניתן לדבר בוודאות על נוכחות הצלקת.בלי עין רעה!!!
    האם את יכולה לתאר מה "חישוב" הטרום סוכרתי עשה לי?
    תודה רבה על העזרה.
    נחמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנחמן

ד''ר מאיה איש שלום
    31/10/2017

אין בעד מה
    מציעה רק ליתר בטחון לבדוק המוגלובין A1C. מה שתארת בהחלט תקין
    הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו