מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידה חדה פתאומית בגיל צעיר בטסטוסטרוןאיילון20/11/2017
שלום לקהל הפורום
אני בחור צעיר בן 31 בריא לא שמן מבנה גוף בנוי שרירי ורחב.
לאחרונה חלה לי ירידה דרסטית ברמת הטסטוסטרון ואני מנסה לברר את הסיבה ואולי לשמוע כיוונים כאן באתר.
כל ההורמונים תקינים
אסטרדיול באמצע התחום
Lh באמצע
Fsh בשליש הראשון יחסית נמוך אבל זה ככה מאז ומתמיד ככה שאין שינוי אבל עדיין בגבול.
Dhea כמעט בטמצע מעט מתחתיו
פרוגסטרון נמוך
פרולקטין תקין לגמרי באמצע בדיוק
Shbg באמצע
טסטוסטרון בגבול התחתון איזור ה 13.2 כאשר עד לפני פחות משנה היה 19.2
אני יודע שאם זה היה כשל באשך אז lh fsh היו מורמים למעלה היפוגנדיזם ראשוני
ואם זה היה משני הם היו ממש נמוכים אז גם לא
ולא שמנתי במיוחד או משהו אני מתאמן בחדר כושר רגיל כמו אז וכמות הזקן שלי זהה (מעולם לא היה לי הרבה זקן ושיער גוף בקושי שיש מהם)
יש מומחה מסויים ידוע בארץ או בחול אפילו שיכול לייעץ לי מה לעשות ולאבחן לפחות למה ירד לי ככה ההורמון החשוב הזה?
התחושות שאני כן חש הם: זקפה ממש חלשה וירידה בפליטת זרע ואורגזמות לא חזקות וירידה בחשק מיני רצינית ואין ממש תחושות צמא ורעב, וכן לחץ במפרקי כפות הידיים וכן לא נרדם מהר.רופא משפחה טוען שלא אמור להיות הבדל שהטווח בנורמה אבל עובדה שיש תופעות כנראה כל גוף וסף הרגישות שלו להורמון שונה יש אחד שיתפקד מדהים עם 13 ואחד שלא...
אני ממש אשמח להצעות ממה יכולות לנבוע הבעיה הקשה מנשוא הזו ואם באמת יש אשף בתחום.
:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאיילון
ד''ר מאיה איש שלום26/11/2017על פניו הערך תקין (אלא אם מדובר על מעבדה אם נורמה מעל 12 ואז גבולי).
מציעה אולי לעשות בדיקה של BIOAVAILABLE TESTOSTERONE באיכילוב
בדיקה שנותנת אומדן טוב יותר של הטסטוסטרון החופשי
האם הבדיקות באופן עקבי מראות אותה תוצאה (חשוב לחזור פעמיים שלוש)
בכל מקרה קשה ליעץ מבלי לראות אותך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי את הבדיקה הזו
יואב27/11/2017עשיתי bio יצא לי 2.04 כאשר הנורמה שם בין 0.6 ל 2
אבל אצלי זה לא משפיע ה bio הזה בכלל...
רק הtotal test והשאלה שלי לא אם הערך תקין... אלא מה הסיבות שירד ככה מ 19.2 ל 13.2??? וכן יש משמעות לזה אני מפחד שאצטרך תוסף טסט חיצוני כי זה מסוכן ואין לי ילדים עדיין אני רוצה לפתוח תבעיה בלי זה.
ואין כשל אשך כי ה lh fsh רגילים...
נשבר לי כבר לא יודע מה הסיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)