כתבה על טרום סכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• כתבה על טרום סכרת
    מייק
    28/11/2017

בן 74 1.85 80 ק"ג נוטל תרופות לאיזון ל.ד+ אספרין בלילה משתן 4-3 פעמים לא נמצאו בעיות אורולוגיות בבדיקת דם הסוכר 95-105 בכתבה קראתי כי יש השפעה על "קידום" הסכרת גורם חוסר שינה ובמקום שעות השינה אסור להשתמש במחשב או בטלויזיה דבר שאני עושה לאחר קימה להשתנה ! האם יש אמת או עוד אגדה ומה הפתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתבה על טרום סכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתבה על טרו סכרת

מייק
    29/11/2017

תוספת
    לפני 3 שנים היה125 כעת ירד בסביבות 100
    הומוגלובין 5.7
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה על טרו סכרת

מייק
    29/11/2017

תוספת
    לפני 3 שנים היה125 כעת ירד בסביבות 100
    הומוגלובין 5.7
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למייק

ד''ר מאיה איש שלום
    29/11/2017

יש חשיבות לשינה רציפה ועדיף שלא להרדם עם טלויזיה כי אז זה נהיה הרגל וגם בהתעוררות לילית עשוי להיות קושי להרדם ללא טלויזיה
    נשמע ששפרת מאוד את ערכי הסוכר הסוכר בצום בגבול העליון של הנורמה אך בשפור ניכר לעומת קודם לכן
    A1C גם כן בגבול העליון של הנורמה
    מציעה לנסות לשון 6 שעות ברצף לצמצם צריכת פחמימות ולהקפיד על פעילות גופנית סדירה
    לגבי ההשתנה אולי כדאי לחפש את הסיבה. תנסה לצמצם שתיה 3 שעות לפני השינה.
    בברכה
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה על טרום סכרת

מייק
    30/11/2017

תודה ! אני מטופל כ15 שנים אצל אורולוג כל הבדיקות תקינות ניסו את כל התרופות אף אחת לא הואילה לכן אינני יכו לליצור 6 שעות שינה השאלה רצופה הייתה מה ההשפעה הישירה על היורות סכרת ברור לי כי רצוי שינה רצופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למייק

ד''ר מאיה איש שלום
    30/11/2017

בעזרת תזונה שאינה עתירה בפחמימות פעילות גופנית אני מניחה שתוכל לפצות על הנזק של שינה לא רציפה..
    קשה לכמת את ההשפעה של שינה לא רציפה וגם ההשפעה אינדוידואלית
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו