מה המינון שאני צריכה לקחת כדי שתרד ל 2.5?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מה המינון שאני צריכה לקחת כדי שתרד ל 2.5?
    בחורה
    19/12/2017

שלום בת 28 מעוניינת לכנס להיריון
    אני אמא לשניים בהיריון השני היה לי תת פעילות במהלך ההיריון אבל אחר הלידה נעלם והפסקתי לקחת תרופה
    עשיתי בדיקת דם tsh בנורמה 4.36 אבל רופא הנשים אמר שצריכה להיות מתחת ל 2.5 כדי להיכנס להיריון
    מה המינון שאני צריכה לקחת כדי שתרד ל 2.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לבחורה

ד''ר מאיה איש שלום
    20/12/2017

מבלי לדעת פרטים קלינים נוספים קשה להמליץ על מנון
    מציעה שתפני ליעוץ אנדוקריני
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי ליעוץ וזה מה הסביר לי

בחורה
    21/12/2017

בגלל שאני לא לוקחת תרופה קבועה לאיזון הבוטלה והערך שלי tsh בנורמה בלי תרופה אז הסביר לי שלא כדאי לקחת תרופה להוריד את הבלוטהה מתחת 2.5 ..ורק כאשר אכנס בהיריון אז אעשה בדיקת דם ואם יש צורך לקחת לאזן אז לחזור אצלו...
    אשמח אם תגידי לי דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבחורה

ד''ר מאיה איש שלום
    21/12/2017

בכדי לתת תשובה מעמיקה חשוב להסתכל על ערכי TSH במהלך השנים על קיום נוגדנים לבלוטת התריס
    אם יש נוגדנים ANTI THYROID PEROXIDASE מקובל לטפל
    גם במקרים שאין נוגדנים בגלל ספור העבר הרבה פעמים מחליטים בערכים כאלו להתחיל טפול
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו