תת פעילות בלוטת התריס והורמוני מין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות בלוטת התריס והורמוני מין
    תמר
    05/01/2018

שלום רב לרופאות מנהלות הפורום !
    במקרה של תת פעילות בלוטת התריס בגלל מחלת השימוטו, האם ידוע על מתאם בין ירידה בהורמוני המין ואובדן הווסת לבין שיפור במצב הבלוטה ?
    תודה על תשובתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לתמר

ד''ר מאיה איש שלום
    06/01/2018

תת פעילות של בלוטת התריס יכולה בהחלט להשפיע על סדירות המחזור, אזון תפקוד בלוטת התריס בהחלט משפר זאת אם זו הבעיה היחידה ששבשה את המחזור
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פעילות בלוטת התריס והורמוני מין

תמר
    07/01/2018

שלום דר' איש שלום !
    כוונתי הייתה : אני בת 50 וחצי, כבר שנה ללא מחזור. פרופיל הורמונלי של מנפאוזה. האם נמצא שבשל ירידה בהורמוני המין, גם בלוטת התריס "מורידה הילוך" וצורכת פחות יוטירוקס? כמובן בהתאם לתוצאות מעבדה וייעוץ רפואי. אבל ידוע על מתאם שכזה ?
    תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתמר

ד''ר מאיה איש שלום
    15/01/2018

לא ידוע לי על הקשר כזה
    כן ידוע שקצב חלוף החומרים יורד עם הגיל אבל לא ידוע לי שרואים שנוי מובהק בתפקוד בלוטת התריס
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו