מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקת נטילה של טסטוסטרוןדוידי18/01/2018
במידה ואני מתכנן למרוח טסטוסטרון במשך כמה חודשים (בעצת הרופאים), האם כשאפסיק ארגיש קשיים או נפילה כלשהי?
רוצה לדעת מראש לקראת מה אני נכנס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדוידי
ד''ר מאיה איש שלום18/01/2018הכל תלוי במנון, משך הטפול, והבעיה הראשונית
אפשר גם להפסיק את הטפול בהדרגה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת נטילת טסטוסטרון
דוידי19/01/2018כן, אני מבין שזה תלוי בנתונים שציינת. אבל בכל זאת, אשמח לקבל טיפה אינפורמציה כי לצערי אף אחד לא הסביר לי אפילו לא במעט על ההשלכות שיכולות להיות.
אז אם להיות יותר ספציפיים: בואי נניח שאני לוקח 50 מ"ג טסטומקס במשך כחצי שנה. מה הכי גרוע שיכול להיות?
אני מתכוון בעיקר מבחינת התחושה שלי (פיזית ונפשית) ואולי גם יש השלכות 'מאחורי הקלעים' (פגיעה כלשהי בייצור ההורמונים הטבעי ועוד...).
חשוב לי לדעת מבעוד מועד ואז להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לדוידי
ד''ר מאיה איש שלום19/01/2018קשה לענות מבלי לדעת את הרקע, כמובן שמתן מבחוץ מדכא את היצור הפנימי, אך ההורמון העקרי שמיוצר ע"י האשכים הוא טסטוסטרון ואתה מספק אותו מבחוץ כך שלא אמורה להיות בעיה.
במקרים בהם הטסטסוטרון ניתן ללא סיבה מוצדקת (אנשים שנוטלים טסטוסטרון למרות יצור תקין) לוקח למערכת לעיתים חודשים להתאושש אחרי ההפסקה של הטפול.
אני מניחה שאצלך היתה התויה למתן התרופה כך שלא תהיה בעצם סיבה להפסיקה
כאמור לא ניתן ליעץ ללא מלוא הפרטים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)