הפסקת נטילה של טסטוסטרון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הפסקת נטילה של טסטוסטרון
    דוידי
    18/01/2018

במידה ואני מתכנן למרוח טסטוסטרון במשך כמה חודשים (בעצת הרופאים), האם כשאפסיק ארגיש קשיים או נפילה כלשהי?
    רוצה לדעת מראש לקראת מה אני נכנס.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת נטילה של טסטוסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לדוידי

ד''ר מאיה איש שלום
    18/01/2018

הכל תלוי במנון, משך הטפול, והבעיה הראשונית
    אפשר גם להפסיק את הטפול בהדרגה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת נטילת טסטוסטרון

דוידי
    19/01/2018

כן, אני מבין שזה תלוי בנתונים שציינת. אבל בכל זאת, אשמח לקבל טיפה אינפורמציה כי לצערי אף אחד לא הסביר לי אפילו לא במעט על ההשלכות שיכולות להיות.
    אז אם להיות יותר ספציפיים: בואי נניח שאני לוקח 50 מ"ג טסטומקס במשך כחצי שנה. מה הכי גרוע שיכול להיות?
    אני מתכוון בעיקר מבחינת התחושה שלי (פיזית ונפשית) ואולי גם יש השלכות 'מאחורי הקלעים' (פגיעה כלשהי בייצור ההורמונים הטבעי ועוד...).
    חשוב לי לדעת מבעוד מועד ואז להחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדוידי

ד''ר מאיה איש שלום
    19/01/2018

קשה לענות מבלי לדעת את הרקע, כמובן שמתן מבחוץ מדכא את היצור הפנימי, אך ההורמון העקרי שמיוצר ע"י האשכים הוא טסטוסטרון ואתה מספק אותו מבחוץ כך שלא אמורה להיות בעיה.
    במקרים בהם הטסטסוטרון ניתן ללא סיבה מוצדקת (אנשים שנוטלים טסטוסטרון למרות יצור תקין) לוקח למערכת לעיתים חודשים להתאושש אחרי ההפסקה של הטפול.
    אני מניחה שאצלך היתה התויה למתן התרופה כך שלא תהיה בעצם סיבה להפסיקה
    כאמור לא ניתן ליעץ ללא מלוא הפרטים
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו