בלוטת התריס הריון ראשון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס הריון ראשון
    ספיר
    23/01/2018

שלום רב
    שבוע 15 הריון ראשון
    ביצעתי בדיקת דם ויצא ערך נמוך מהנורמה בלוטת התריס TSH-0.15 זאת אומרת פעילות יתר ביצעתי עוד שני בדיקות הקשורות לבלוטת התריס T3Free+T4free שיצאו תקינות רציתי לדעת מזה אומר שיצא לי ערך נמוך מהנורמה האם זה פוגע בהתפתחות העובר ? חשוב לציין שלפני ההריון בלוטת התריס תמיד הייתה תקינה . מאוד חוששת אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס הריון ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לספיר

ד''ר מאיה איש שלום
    26/01/2018

קשה לענות מבלי לבדוק אותך אבל בהריון הנורמה של TSH בטרימטסר ראשון יורדת ל0.1 בשני ל0.2 מה שחשוב זה שFT3, FT4 בנורמה.
    ככל הנראה מדובר בשנוי פיזיולוגי של ההריון אך בכדי לדעת סופית צריך לבדוק אותך
    לא מקובל לטפל לרב כשT4, T3 תקינים אלא לעקוב
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית החזה .......

בחורה
    27/01/2018

אני בהתלבטות לקחת או לקחת את התרופה ..נתן לי לחמשה ימים 50 כשי שתרד מתחת ל 2.5 t3 טt4 תקינים
    כבר לקחתי שלושה ימים ומחכה לתור ולעשות שטב בדיקת דם האם מזיק לי או לעובר התרופה אם לא במינון המדויק אני מואד לחוצה ומתלבטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה טעות בכותרת ..אשמח לתשובה ולמספר מרפאה

בחורה
    27/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לספיר

ד''ר מאיה איש שלום
    27/01/2018

לא אמור להזיק את לא מקבלת מנון גבוה אין לך מה לדאוג. לTSH יקח 3-4 שבועות לרדת כך שאין טרם לבדיקה אחרי כמה ימים. אפשר רק לראות שלא עלה יותר
    הנמון הוא נסוי ותהיה...
    נשמע מנון קצת נמוך 5 ימים 50 אבל אפשר לראות בבדיקות הבאות שאין עליה נוספת של TSH
    אל תדאגי
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו