מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקת נבידו ורמות טסטסוטרוןרונן24/01/2018
ד"ר שלום,
אני בן 38, סובל מחוסר בטסטוסטרון, הייתי מטופל כשנה בטסטומקס 25 מ"ג כשנה עם הטבות חלקיות. הוצע לי לאחרונה נבידו, לקחתי את הזריקה לפני כחודש, בהתחלה הרגשתי פשוט מצויין, גם מצב רוח עלה, עליה חזקה בחשק המיני, בזקפה, ולאחר כשבועיים בערך החלה דעיכה בתחושות הללו, כאשר אני כחודש לאחר ומרגיש שוב דיכאון וחוסר חשק מיני וזקפה חלשה. הרופא אמר לי לעשות זריקה לאחר כחודש וחצי פעם ראשונה ואז פעם ב-3 חודשים. האם אמורים להרגיש את הסייקלים האלה של העליות והירידות של הטסטוסטרון או שזה לא תקין? עם הג'ל פחות הרגשתי עליות ומורדות כאלה תלולות...
האם לדעתך כדאי לקחת עוד זריקה או שלחזור פשוט לטיפול בטסטומקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרונן
ד''ר מאיה איש שלום26/01/2018אחרי זריקה אחת של נבידו לא מגעים עדין לרמה יציבה בדם של טסטוסטרון , אבל בהחלט יש תנודות ברמות טסטסוטרון עם נבידו שהן פחותות עם טסטומקס. אפשר לנסות להמשיך נבידו ולראות מה קורה או לחזור לטסטומקס ולהעלות מנון ל50 מג' או 75 מג' ליום.
במידה ואין לך ילדים כדאי לשקול לשמור זרע לפני כי טסטוסטרון יכול לדכא יצור זרע לעיתים הפגיעה ממושכת גם אחרי הפסקת טפול
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למאיה
רונן29/01/2018הבעיה בטסטומקס 50 מ"ג, שאין מינון יותר מרוכז אלא פשוט השקית ג'ל היא כפולה משל ה-25 מ"ג, וזה ממש מעיק למרוח כמות גדולה כזו של ג'ל וגם לחכות שזה יתייבש. לגבי השמירת זרע, דווקא אני רואה גידול בכמות השפיכה, למה שזה יפגע בזרע? למי שחסר טסטוסטרון יש פחות זרע אם אני לא טועה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לרונן
ד''ר מאיה איש שלום30/01/2018מבינה את הבעיתיות בכמות המריחה. בעקרון מתן טסטוסטרון מבחוץ מדכא את פעילות האשך ובמקרים רבים את יצור הזרע לרב הפיך אך יכול לקחת זמן
לכן שווה לבדוק
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)