טסטוסטרון משהו לא ברור הגיונית

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון משהו לא ברור הגיונית
    גדי
    27/01/2018

שלום...בן 35
    בריא בדרכ
    לפי תוצאות טסטוסטרון כללי אני צריך תמיכת טסטוסטרון אני ממש בגבול הנמוך
    לפי תוצאות איכילוב bio avai אני יכול לתרום טסטוסטרון לאנשים...
    מה ההגיון? מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות דבר כזה?
    שורה תחתונה אין לי זקפות ואין לי חשק מיני והאורגזמות חלשות מאוד גם עם סיאליס שבקושי עוזר לזקפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לגדי

ד''ר מאיה איש שלום
    27/01/2018

רמת הטסטוסטרון הכללי לא קובעת את רמת הטסטוסטרון הזמין שנקבעת לפי רמת של SHBG שקושר את הטסטוסטרון והופך אותו ללא זמין , הטסטוסטרון גם נקשר לאלבומין אבל הוא זמין לפעילות
    בדיקת הBIO AVAILABLE טסטוסטרון באייכלוב בעצם בודקת באופן די ישיר את רמת הטסטוסטרון החופשי וזה שקשור לאלבומין.
    לעומת זאת בקופות מבצעים תחשיב לפי SHBG וזה פחות מדויק.
    צריך לראות את הרמות במדויק אולי לחזור שוב על הבדיקה באיכילוב ולשקול צורך בטפול בטסטוסטרון
    במידה ומחליטים לטפל בטסטוסטרון כדאי לשמור זרע לפני כן במידע ואין לך ילדים כי הטפול יכול לפגוע ביצור זרע דבר שיכול לקחת זמן להתאושש ולעיתים מתאושש חלקית
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בדיוק העניין

גדי
    27/01/2018

שהטוטאל נמוך והזמין גבוה במצב כזה מטפלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגדי

ד''ר מאיה איש שלום
    28/01/2018

צריך להתרשם מהתמונה הקלינית בכדי להחליט. ולראות גם את הבדיקות עצמם. היתי חוזרת על הBT באיכילוב על סמך בדיקה אחת לא מחליטים.
    ההמלצה היא אפילו לבצע 3 בדיקות אבל ב-2 כנראה יהיה ניתן להסתפק
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו