אבחון סוכרת ורמות סוכר בדם

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אבחון סוכרת ורמות סוכר בדם
    אני
    19/02/2018

שלום
    לפני כחודשיים הרגשתי לא טוב ועברתי לתזונה דלת פחמימות. התחלתי למדוד את רמת הסוכר שלי מספר פעמים בשבוע. במהלך היום ושעתיים לאחר הארוחות המדדים מתחת ל100 אך בבקרים המדדים נעים בדרך כלל בין 90-118. שמתי לב שכאשר אני אוכל מתוק בלילה המדד שלי למחרת בבוקר יכול להגיע גם ל126. בצעתי בדיקת המוגלובין מסוכרר לפני מספר שבועות שהיה 5.4. הרופא אמר לי שאין לי סוכרת אך אני עדיין מוטרד כי כל אלו ערכים בזמן של תזונה דלת פחמימות ועובדה שכשאני ״שובר״ את הדיאטה הערכים קופצים עוד יותר גבוה. אגב, בדיקת הסוכר שלי בקופח היה 92 בצום של 12 שעות בזמן שבבית הבדיקות בבוקר הן בערך אחרי 8-10 שעות. אשמח לשמוע את דעתך והמלצותיך בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות לאני

ד''ר מאיה איש שלום
    21/02/2018

בכדי לתת לך יעוץ מעמיק אני צריכה פרטים נוספים כגון משקל, גובה, ספור משפחתי של סוכרת גורמי סכון אחרים לסוכרת, אכן הסוכרים בצום מעידים על נטיה לסוכרת אך התגובה הטובה לדיאטה דלת פחמימות משמחת.
    תמשיך בכך, וגם פעילות גופנית סדירה חשובה 150 דקות בשבוע פעילות ארובית שעה בשבוע פעילות של תנגודת
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו