איקקלומין במקום גל טסטוסטרון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• איקקלומין במקום גל טסטוסטרון
    מני
    17/03/2018

אני בן 38 ועקב ירידה בטסטוסטרון הומלץ לי לקחת או גל מריחה אך זה עלול לפגוע בפריון שלי ובלב ובערמונית ואני ללא ילדים עדיין לכן הוצע לי לקחת איקקלומין האם זה יכול להעלות לי טסטוסטרון? האם זה גם עם תופעות לוואי כלומר מחיר שאשלם על כך? כמו כל כדור כימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למני

ד''ר מאיה איש שלום
    18/03/2018

לא ניתן לתת תשובה מלאה לשאלתך מבלי לדעת את כל הפרטים הרפואים אנמנסטים ומעבדתית. בעקרון אקקלומין לא ידכא את יצור הזרע מה שטסטוסטרון היה יכול לעשות, אבל לא בהכרח יעזור תלוי בסיבה לבעיה. מניחה שמי שהמליץ חשב על הנושא הזה. התרופה לא מותוות באופן כרוני לטפול בחסר בטסטוסטרון.
    מבחינת תופעות לואי באופן נדיר (פחות מ2%) ירידה בראיה
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזמן שענית הקרדיולוג כתב שישנה סכנה

גדי
    19/03/2018

למחלה קרדיו וסקולרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למני

ד''ר מאיה איש שלום
    19/03/2018

יתכן. לא ידוע לי על כך. בכל מקרה זה לא מקובל כטפול ארוך טווח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו