פרולקטין גבוה מילדות גורם לכך?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פרולקטין גבוה מילדות גורם לכך?
    אליאן
    18/03/2018

היי, אני כשבע שנים לאחר הגדלת חזה עם קופסית בדרגה גבוהה. האם הפרולקטין הגבוה(2700) יכול לגרום לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאליאן

ד''ר מאיה איש שלום
    18/03/2018

מצטערת לא הבנתי את שאלתך. ככל הידוע לי הגדלת חזה לא מביאה לעליה ברמות הפרולקטין וגם פרולקטין גבוה לא משפיע על גודל החזה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרולקטין גבוה מילדות

אליאן
    19/03/2018

היי יש לי פרולקטין גבוה מילדות. לפני עשר שנים עברתי הגדלת חזה. זמן קצר לאחר הניתוח נוצרה קופסית שהלכה והתגברה. ( מעטפת סביב השתל) ביעוץ אצל פלסטיקאי נאמר כי יתכן והפרולקטין גרם לכך. האם זה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאליאן

ד''ר מאיה איש שלום
    19/03/2018

לא ידוע לי על אפשרות כזו
    אך כדאי לברר את סיבת הפרולקטין הגבוה (לשקול MRI מכוון להפופיזה, הערכת שאר הורמוני ההיפופיזה).
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו