איסוף שתן 24 שעות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• איסוף שתן 24 שעות
    דנה
    28/03/2018

שלום רב, קיבלתי הפניה לאיסוף שתן 24 שעות של: קאטוכלמינים, 5HIAA ומטנפרינים.
    קיבלתי הפניה אחת ששלושת הבדיקות רשומות עליה וכוס אחת.
    אני קצת מבולבלת מההכנה לאיסוף.
    זה אומר שההכנה היא אותה הכנה לשלושת הבדיקות?
    אחות אחת בקופת חולים אמרה לי שיש דברים שצריך להפסיק לאכול ולשפוך בקבוק 1 של חומר משמר, ואחות אחרת טענה שצריך לשפוך 2 בקבוקים של חומר משמר ואוכלים רגיל.
    לא הבנתי מי צודקת ומה נכון לעשות.
    כמה בקבוקים של חומר משמר לשפוך אם בכלל?
    בדיקה קודמת שלי נפסלה חוץ מהקורטיזול שיצא גבוה? (לא ברור אם הייתי צריכה לשפוך חומר משמר או לא???)
    אפשר לקחת נקסיום לקיבה כרגיל?
    אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי לעשות סדר בדברים כדאי שאוכל לבצע את הבדיקה נכון מבחינה טכנית.
    תודה רבה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איסוף שתן 24 שעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לדנה

ד''ר מאיה איש שלום
    01/04/2018

בכל מעבדה וקופה זה קצת אחרת לרב ניתן לבצע אסוף ל5HIAA ומטפורי ים באותו אסוף לגבי כמות החומר שצריך לשים באסוף כדאי להתיעץ עם האחות וגם יש הנחיות תזונתיות בימים שסביב האסוף. לא בטוחה אם כתקולאמינים ניתן לבצע יחד אבל אם אמרו לך שכן זה כנראה נכון. נקסיום למיטב ידיעתי אין מניעה מנטילה. ואסוף שתן לקורטיזול מבצעים ללא חומר וללא נטילת סטרואידים כגון משאבים לאסטמה או ספריי סטרואדלים לנזלת אלרגית ועדיף ללא משחות או כדורים כמובן
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו