מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר מאיה איש שלום
- בדיקת סי טי אדרנלשואלת13/04/2018
שלום דר׳ מאיה יקרה. הבן שלי בן 20. בשל רמות אסטרדיול גבוהות שנעו בין 160-230 למשך כ 10 חודשים ולאחר שאולטראסאונד אשכים יצא תקין, החליטה האנדוקרינולוגית לשלוח לסי טי בטן ממוקד אדרנל. הבדיקה יצאה תקינה ללא בעיה באדרנל. העניין הוא שכעת נכנסתי לחששות גדולות האם היה צורך בבדיקה הכוללת קרינה כה רבה לבחור כל כך צעיר והתחלתי לחשוש מההשלכות להמשך מבחינת הקרינה שספג. אני יודעת שהבדיקה כבר היתה ואין מה לעשות בנידון אך החששות לא מרפים ממני. רציתי לשאול לדעתך בנושא זה ואולי אצליח קצת להרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לשואלת
ד''ר מאיה איש שלום13/04/2018אינני רדיולוגית או מומחית קרינה. אך מתוך הידע הכללי שלי, בעקרון הנזק מקרינה הוא נזק מצטבר, המחשבה היא שכדאי להמנע מחשיפה מצטברת לקרינה. כלומר עדיף להמנע מבדיקות סיטי חוזרות בצעירים אך למיטב ידעתי הנזק מבדיקה אחת הוא מזערי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)