סוכרת סוג 2 a1c 7.6 תחת טיפול אינסולין של 4 ימים.

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת סוג 2 a1c 7.6 תחת טיפול אינסולין של 4 ימים.
    שלמה פרלמוטר
    21/04/2018

בן 78 סובל כבר יותר מ 14 שנים מסוכרת. לפי כחודשיים שלושה a1c היה 6.9 לפני שבועיים הגיע ל 7.6 בבדיקות יומיות הגעתי ל 180 בצום בבוקר. וכל זה עם 3 כדורי מטפורמין ליום פלוס januvia אחד. רופא סוכרת שינה לי את המנון ל 2 כדורי
    xr januet . לקחתי יותר מחודש והתוצאה לא השתנתה נשאר כ 180-190 בבוקר בצום. הוסיף לי amaryl מ 1 מ"ג עד 3 מ"ג באופן הדרגתי וגם זה לא שינה. החליט לעבור ל אינסולין בלי אמריל אבל השאיר את ה januet xr פעמיים ביום. בינתיים קיבלי שלשולים. התחלתי עם אינסולן ברמה של 8 יחידות והסוכר ירד ל 160 אבל השלשולים לא פסקו הפסקתי על דעת עצמי januet אחד בגלל שהבנתי שהמטפורמין גורם לי שלושים אבל בבוקר קפץ לי הסוכר ל 210 אחרי שאתמול העלתי את המנון של האינסולין ל 10 יחידות. מה קורה פה. למה האינסולין לא עובד והסוכר במקום לרדת עולה? הבנתי שכניראה שהסוכר עלה בגלל שהורדתי januet אחד אבל מצד שני העלתי את האינסולין ל 10. מה קורה פה. למה זה לא עובד העסק הזה? בתודה מראש. ש. פרלמוטר. נ.ב- אין לי יותר אינפורמציה הנידון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשלמה

ד''ר מאיה איש שלום
    22/04/2018

מנון האנסולין יחסית נמוך ולכן הסוכר עדין גבוה, כפי שחשבת הפחתת מנון הג'נואט הביאה לעליה ברמות הסוכר
    יש היום תרופות נוספות חדשות שאינן אנסולין ועוזרות באזון ואולי תתאמנה לך כגון תרופות ממשפחת GLP1 או מעכבי SGLT2
    מציע לקבל יעוץ רפואי בנדון
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו