מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקת הטיפול ל4-5 ימים צפויה לגרום לפעילות היתר להחמירמתן18/05/2018
היי ד"ר מאיה, רק עוד שאלה אחת :-)
בקשר לשאלת הפסקת מרקפטיזול.
כתבת ש"הפסקת הטפול ל4-5 ימים צפויה לגרום לפעילות היתר להחמיר" - אבל אני מניח, שכל מי שמתמודד עם היפרתירואידיזם יחווה כמה ימים כאלה, מאחר שכולם צריכים לעבור מיפוי - נכון?
האם צפוי להיות שינוי בהרגשה שלי בימים אלו?
אני ממשיך לקחת פרולול, דרך אגב.
ועוד שאלונת אחרונה, לגבי המיפוי עצמו - מה כמות הטכנציום שמוזרקת לוריד וכמה זמן נמשכת כל הפרוצדורה?
שוב, תודה רבה ומצטרף לדבריו של מנחם על מסירותך בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למתן
ד''ר מאיה איש שלום18/05/2018בעקרון אם זה רק מפוי אבחנתי ולא טפולי אולי אפשר להמנע ממנו, ולבצע אולטרהסאונד במקום
כי האבחנה המבדלת במידה ואתה מטופל היא או קשרית אוטונומית עצמונית או גרייבס. גם אולטרהסאונד יכול לעזור באבחנה.
קשה לי לומר אם תחול החמרה משמעותית תוך 5 ימים של הפסקת טפול.
הפרולול עוזר לנטרל את התסמינים
לגבי כמות הטכנציום אינני בקיאה כדאי לשאול במכון אזוטופים וגם לגבי משך הפרוצדורה, לדעתי לא פרוצדורה ארוכה אך לאחריה בשל הקרינה כדאי להמנע מחשיפה לילדים במשך מספר שעות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)