מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בהיריון - סוכר מעל הנורמה בצומי בוקר שלא מצליחים לאזן כבר מיואשתמיקי24/05/2018
שלום
בת 39, היריון שני, כרגע שבוע 34. סוכרת התגלתה בשבוע 27 לאחר העמסה של 100 וערכים שיצאו מאוד גבוהים. בהיריון הראשון לא הייתה סכרת.
התחלתי טיפול עם מטפורמין ואז העלו לי ל2 כדורים. הסוכר בבוקר היה בסביבות 98-102 וככל שההיריון התקדם נראה שהסוכר עוד עלה והגיע עד ל105 בבוקר. לפני כשלושה שבועות הוחלט לתת לי אינסולין לבמיר. התחלתי עם 6 יחידות וכיום אני כבר עם 14 + חצי כדור מטפורמין והסוכר עדיין לא יורד בבוקר. נשארת עם ערכים של 100-105
במהלך היום הסוכר תקין (בין 82-100).
אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות. נראה ששום דבר לא עוזר. עם ארוחת לילה ובלי ארוחת לילה שום דבר לא משתנה בבוקר. אפילו אכלתי פעם אחת באמצע הלילה כדי לשבור את הצום וזה בכלל לא השפיע על הבוקר. נראה שלא משנה כמה שעות אני בצום הסוכר פשוט לא משתנה בבוקר.
בבדיקות סוכר שעשיתי בבוקר במשך תקופה שמתי לב שהסוכר אצלי באופן קבוע מגיע לרמות הגבוהות ביותר (115) בערך בשעה 6 בבוקר ואז מתחיל לרדת, כאשר בסביבות השעה 9 הוא יהיה קצת מתחת ל100 גם אם לא אכלתי דבר. נראה שהשינויים בסוכר תלויים בשעה ולא במה אכלתי ואם אכלתי.
אני ממש מיואשת, מרגישה שאולי הטיפול התרופתי שניתן לי הוא אינו נכון... אולי אני צריכה משהו ממוקד לבוקר ולא אינסולין שפועל 24 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לגבי סוכרת בהריון
ד''ר מאיה איש שלום26/05/2018ערב טוב
מנון האנסולין שאת מקבלת לא גבוה כדאי לשקול להעלות אותו. הוא לרב לא משפיע למשך יממה אלא פחות
לפנות בוקר עולים הורמוני סטרס כגון קורטיזול אדרנלין שמעלים את רמת הסוכר בדם בעיקר בשל יצור כבדי אותו האנסולין מעכב
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)