אסטרדיול גבוה בגבר לאחר חבלה באשכים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אסטרדיול גבוה בגבר לאחר חבלה באשכים
    ישראל
    24/06/2018

היי.לאחר חבלה באשכים וחרדה בערך מאז(כבר כמה שנים) ביצעתי את הבדיקות
    TSH 2.49 LH 4.9 FSH 5.3 ESTRADIOL E2 158 TESTOSTERONE TOTAL 17.7 DHEA-S 3.5
    רק האסטרדיול גבוה וממה שאני קורא זה לא טוב .אבל נראה שמהצב הפיזיולוגי שלי לא תואם את המצב.בן 30 רזה גובה 182 שוקל 67 ונראה שרירי למרות שלא עושה ספורט.הרופא שהפנה אותי לא התרגש מזה .אשמח לשמוע את דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לישראל

ד''ר מאיה איש שלום
    24/06/2018

זאת עליה קלה אבל בכדי לתת יעוץ מלא יש צורך בספור הקליני ובדיקה גופנית.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרדיול גבוה בגבר

ישראל
    25/06/2018

מבחינת המצב הגופני עקב כך שהכול התחיל אחרי תאונת דרכים עם פציעות רב מערכתיות נבדקתי בהרבה בדיקות.MRI מוח אולטרא סאונד של הבטן העליונה כולל כליות גסטרוסקופיה בדיקות לבביות למיניהם ההיתי אצל ממוחה משפטי בנוגע לפגיעה באשך שמצא ירידה מסויימת ביצור הזרע וירידה בנפח האשך ולא מצא עוד ממצאים.והייתי אצל אין ספור רופאים...כרגע המצב הוא עייפות כרונית והרבה נקודות רגישות בגוף עם אבחנה של פיברומאילגיה ומצב כללי די ירוד ודיכאוני.עוד חשוב לי לציין שאני לא אוכל גאנק פוד מוצרי חלב וסויה.אבל כן אוכל חזה עוף רוב השבוע וגם ביציים.אגב לעומת בדיקה קודמת של טוסטסטרון מלפני שנתיים יש עליה מ13.5 ל17.7.לא יוצא מן הכלל שההורמון הזה יהיה גבוה אצלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לישראל

ד''ר מאיה איש שלום
    25/06/2018

כאמור קשה לתת תשובה במסגרת זו מבלי לראות אותך. על פניו לא נראה שזו הסיבה לעייפות וצריך לחפש סיבה אחרת.
    תרגיש טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו