מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר איזון הורמונלי- פרופיל הורמונליאדוה08/07/2018
שלום,
בת 29, רווקה ללא ילדים. ברקע תת פעילות של בלוטת התריס מגיל 21 (מטופלת ומאוזנת).
מזה כשנתיים שאני סובלת מהשמנת יתר (עליתי כ23 קילו בשנתיים ללא שינויים בתזונה או באורח חיים), שיעור יתר, אקנה, וסת לא סדירה, ציסטות החזה, גלי חום והזעת יתר.
כל התסמינים הללו הופיעו לאחר הפלה טבעית שעברתי.
נתבקשתי לעבור פרופיל הורמונלי.
שללו בבדיקות אולטראסאונד שחלות פוליציסטיות.
מצ"ב תוצאות הבדיקות (בוצעו ביום החמישי למחזור).
אשמח לקבל איזושהי אבחנה על סמך התוצאות (חסרה עדיין תוצאה של פרוגסטרון).
בברכה,
אדוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאדוה
ד''ר מאיה איש שלום09/07/2018הבדיקות ששלחת נראות תקינות פרט למחסני ברזל גבולים, רמת FT3 גבולית אך FT4 תקין.
צריך לשקול ברור לקושינג - עודף הפרשת קורטיזול שיכול להסביר את התסמינים . לשקול בצוע בדיקת דקסמטזון 1 מג במסגרתה נותנים 2 כדורי דקסמטזון 0.5 מג' בשעה 2300 ובדיקת דם לקורטיזול בשמונה בבוקר
בברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המלאה והמהירה.
אדוה09/07/2018לגבי הברזל אני מטופלת עם תוסף. מחסני הברזל היו על 7 לפני חודשיים ועלו.
ובנוגע להורמונים אפנה לרופאת המשפחה שתפנה אותי לבדיקת קורטיזול.
שוב תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי הפניה לבדיקה
אדוה11/07/2018יש איזשהן הנחיות מיוחדות לבדיקה?
היא לא נתנה לי מרשם לכדורים הללו שהוספת. האם אני יכולה להבדק גם בלעדיהם?
תודה,
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאדוה
ד''ר מאיה איש שלום11/07/2018אין טעם לבצע בדיקת קורטיזול בדם ללא הכדורים אם רוצים לשלול קושינג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)