פעילות יתר בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פעילות יתר בלוטת התריס
    זהבה
    27/05/2008

אני מטופלת במרקפטיזול מזה כ-9 חודשים ועדיין לא מאוזנת.
    מאז שאני סובלת מבלוטת התריס אני סובלת מבעיות חריפות בעיניים אף אושפזתי עקב דלקות חוזרות ונשנות, כל לילה אני מתעוררת עקב דמעות וצריבה בעיניים ונאלצת להשתמש בדורה טיירס.
    שאלתי האם יש קשר בין כדורי מרקפטיזול לבעיות עיניים שאני סובלת והאם יש טיפול מונע
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות יתר בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהבה

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    27/05/2008

שלום,
    לא ציינת בשאלתך מה הסיבה ליתר הפעילות, במידה ומדובר במחלה ע"ש גרייבס- ייתכן שהפגיעה העיניית היא כחלק מהמחלה הראשונית, והיא דורשת טיפול. התייעצי עם האנדוקרינולוג המטפל ועם רופא עיניים שמתעסק עם בעיות אנדוקריניות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות יתר בלוטת התריס

זהבה
    28/05/2008

מודה על תשובתך המהירה, וכן אובחנתי כחולת "גרייבס" ואני מטופלת כפי שציינתי כ-9 חודשים במחלה זו וכל הסימפטומים האופיינים למחלה (אשר אינם מעטים למעט העיניים חלפו ), אני פשוט סובלת מהעיניים 9 חודשים ושאלתי אם יש סיכוי שאי פעם זה יחלוף (שקיות, דמעות צריבה וחוסר נוחות) והאם שימוש ממושך במשחת הפלאים "דורה טיירס" שעוצרת בלילה את הדמעות מזיקה ?כי בבקר כל הדמעות שחסמתי בלילה פשוט זולגות בבקר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהבה

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    01/06/2008

זהבה, קודם כל סליחה על האיחור בתשובה החוזרת.
    אינני רופאת עיניים, אבל יכול להיות שהתופעות שאת מתארת קשורות לביטוי העיני של מחלת בלוטת התריס שלך. אני ממליצה לך לפנות למעקב של רופא עיניים הקשור במוסד רפואי גדול עם נסיון בטיפול ביטוייים עיניים של מחלות אנדוקריניות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו