טיפול בפרולקטין גבוה 1000

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• טיפול בפרולקטין גבוה 1000
    יהל
    12/07/2018

שלום! בת 30. לפני כשנה וחצי המחזור שלי נעלם לחלוטין, עליתי מאוד במשקל והחזה שלי גדל ב 2 מידות. אחרי אינספור בירורים, נמצא פרולקטין גבוה ( 1000 ) ואחרי mri גילו לי מיקרואדנומה של 5 מ"מ. אני לוקחת כבר חודש דוסטינקס 0.5 פעם בשבוע ורציתי לדעת, מתי יש צפי שהוסת תחזור? ( אם יש איזושהי נורמה כזאת )..אני קצת מתוסכלת כיוון שאין שום זכר לווסת, החזה שלי כואב ואפילו גדל עוד יותר והתחילה לי נשירת שיער חזקה, עצירות ונפיחות בפנים.
    אני יודעת שאני צריכה להתיעץ עם האנדוקרינולוגית שמטפלת בי אבל התורים ארוכים ביותר..
    תודה בכל אופן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפרולקטין גבוה 1000

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליהל

ד''ר מאיה איש שלום
    12/07/2018

בעקרון עדיף לפצל את הדוסטינקס לחצי כדור פעמיים בשבוע, מכוון שאת מקבלת מנון מאוד נמוך יתכן שיהיה צורך להעלותו כמובן ביעוץ הרופאה ה מטפלת, תוך 3-4 שבועות צפויה ירידה של הפרולקטין. בשל התסמינים שאת מתארת כדאי לבדוק אולי גם תפקודי תריס מלאים TSH FT4. למרות שהסבירות להפרעה קטנה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו