מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות פרופיל הורמנאלי כולל ויטמין dיוסי15/07/2018
שלום דר כמה שאלות ברשותך לגבי אי חשיפה לשמש או חשיפה מתונה מאוד..שעשיתי בדיקה לויטמין די היה נמוך מעט שאלתי האם חייב לקחת אותו אם קלציום?ראיתי בהרבה פורמים שרושמים שחייב ביחד אם קלציום למרות שאצלי בבדיקת דם אין מחסור בקלציום שאלה נוספת Acth ו igf 1 מעט מוגברים עברתי סדרה שלי בשיקות כולל mri שיצא תקין לאיזה כיון היית הולכת אם שני הבדיקות הללו?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליוסי
ד''ר מאיה איש שלום15/07/2018אין הכרח לקחת ויטמין D יחד עם סידן.
לגבי שאר השאלות זה מורכב דורש התיחסות לקליניקה בדיקות מעבדה ובדיקות נוספות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות פרופיל הורמנאלי כולל ויטמין d
יוסי15/07/2018בהמשך לתשובתך אלה הבדיקות שיצאו קצת חריג מכיון שהתור שלי רחוק ..הייתי שמח מה היית חושבת ..שאר בדיקות הורמנים הכול תקין CALCIUM 9.85 ACTH 36.9 IGF-1 247.6 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליוסי
ד''ר מאיה איש שלום21/07/2018קשה לענות מבלי לדעת את הספור הקליני. הסידן בדם שציינת תקין אבל צריך לתקנן אותו לאלבומין.
לגבי IGF1 יש בעיה בשיטת המדידה בארץ לכן לפעמים המדידות יוצאות באופן לא אמיתי מוגברות אך שוב כאן הספור הקליני חשוב וגם רמת הורמון גדילה.
וACTH לא ציינת יחידות מדידה
בכל מקרה לא ניתן לענות לשאלותיך מבלי לדעת לגבי התסמינים הקלינים לבדוק אותך וגם לראות בדיקות נוספות משלימות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
יוסי01/08/2018שלום דר רציתי לשואל שאלה ספיציפית לגבי iff 1 שבערך אצלי יצא 247 שזה ממש קצת מעל הנורמה..האם זה חלילה קשור למחלה?עברתי mri תקין..כי באינטרנט שרושמים igf יש ורשום דברים מלחיצים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליוסי
ד''ר מאיה איש שלום02/08/2018תוצאה שהיא מעט מעל הנורמה יכולה להיות טעות מעבדתית אבל כאמור בלי להתרשם מהסמפטומטים ולבדוק אותך קשה לי לענות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתןשבתך
יוסי11/08/2018אז למה הרופא שלי לוחת עלי לעמסת סוכר של 120 כאשר mri תקין
מה ששמעתי מימנו זה בעיה בקולגן ? לאיזה כיון זה נראה לך ומה זה קולגן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליוסי
ד''ר מאיה איש שלום11/08/2018קשה לי ליעץ לך מבלי להכיר את הפרטים לעומק. הוא כנראה רוצה לוודא שבכל זאת אין הפרשת יתר של הורמון גדילה
בהעמסת סוכר רמת הורמון הגדילה אמורה לרדת אלא אם יש הפרשה לא תקינה שלו
מציעה לשאול את הרופא המטפל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)