ערכי סוכר נמוכים יותר אחרי האוכל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ערכי סוכר נמוכים יותר אחרי האוכל
    מירב
    07/08/2018

שלום. אני בטיפולי פוריות. יש לי תת פעילות בלוטת התריס אני מטופלת ביוטרוקס 100 מג ליום. בנוסף התחלתי החודש לנטר סוכר מאחר והתוצאה היתה 118. המוזר הוא שבבקרים התוצאה שלי גבוה לרוב בין 110 עד 120 ,אולם בפעמים שבדקתי אחרי האוכל(גם כשאכלתי מתוק. הסוכר ירד גם מתחת ל100. האם יש לזה הסבר? נראה לי מוזר? אני יודעת שאני צריכה לשמור אולם האם זה משפיע על טיפולי הפוריות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למירב

ד''ר מאיה איש שלום
    07/08/2018

הסוכרים הגבוהים בבוקר מבטאים תנגודת לפעילות האנסולין בעיקר ברמת הכבד, העדר עליה בערכי הסוכר אחרי האוכל מבטא שהתגובה לאנסולין ברמת השריר והשומן היא טובה יותר
    כדאי להשלים גם בדיקת המוגלובין A1C, שמהוה מדד לערכי הסוכר ב-3 חודשים האחרונים אם את סובלת מעודף משקל לנסות לרדת במשקל, ולעשות פעילות גופנית סדירה ארובית 150 דקות בשבוע, כגון הליכה. אפשר גם לשקול טפול תרופתי בגלוקופאג' בעיקר אם יש לך שחלות פוליצסטיות יכול להשפיע לטובה על רירית הרחם..
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו