טיפול במיקרואדנומה וגודש בחזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• טיפול במיקרואדנומה וגודש בחזה
    יהל
    16/08/2018

ערב טוב! בת 30, לפני לידות. אני מקבלת בחודשיים האחרונים קבותרים 0.5 פעם בשבוע ( אובחנתי לא מזמן עם מיקרואדנומה 6 מ"מ ). הוסת שנעלמה לי לשנה וחצי, חזרה אחרי חודש טיפול ואז הגיעה שוב בדיוק חודש אחרי. הפרולקטין ירד מ 1000 ל 200 שזה סימן טוב. הבעיה שעדיין יש לי גודש נוראי והחזה מאוד גדול, נפוח וכואב ( בשני השדיים בדיוק אותו הדבר ). גם הפרשת החלב/ דמוית חלב עדיין ממשיכה..כמו בכל השנה החולפת. רציתי לדעת האם לוקח לתופעה יותר זמן להעלם, למרות שהפרולקטין ירד?..אני קצת מודאגת כי זה לא משתפר. וגם סובלת מהגודש ומהכאב.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליהל

ד''ר מאיה איש שלום
    16/08/2018

האם את נוטלת גלולות או טפול הרומונלי?
    אם לא אז יתכן שיהיה כדאי להעלות את מנון הדוסטניקס.
    מציעה להועץ ברופא המטפל.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במיקרואדנומה וגודש בחזה

יהל
    19/08/2018

לא. אני לא נוטלת טיפול הורמונלי וגם אין סיכוי להריון. ולהעלות למרות שהפרולקטין ירד?
    (עכשיו שמתי לב שהחזה דגל עוד..מעבר לכך שכבר גדל ב 2 מידות השנה )..התור הבא לרופאה שלי עוד 5 חודשים, לכן שואלת
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליהל

ד''ר מאיה איש שלום
    19/08/2018

קשה לי ליעץ לך מבלי לבדוק ולדעת את כל הפרטים. מציעה לנסות בכל זאת להשיג את הרופא המטפל
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו