מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העמסת סוכר 120 שעתיים גולקזיצחק30/08/2018
שלום דר ביצעתי העמסת סוכר של 2 שעות עקב igf 1 מעט מוגבר mri תקין
ואני חושב שזה חלק מהתוצאות אם אפשר בבקשה לדעת מה זה אומר תקין או לא ?? לחוץ כי הרופא לא יהיה זמן מה
תודה
GROWTH HORMONE 0'תוצאה0.312 mcg/L
GROWTH HORMONE 30'תוצאה0.245 mcg/L
GROWTH HORMONE 60'תוצאה0.151 mcg/L
GROWTH HORMONE 90'תוצאה0.116 mcg/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליצחק
ד''ר מאיה איש שלום31/08/2018הערכים שתארת תקינים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק31/08/2018אוקי..אבל יכול להיות שצריכות להגיע עוד תוצאות?כי בהפניה ראיתי גולקז באנגלית וגם הבדיקות שצירפתי ...יכול להיות שצריך להיות עוד פרמטרים?או שזה נקרא העמסת סוכר ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק31/08/2018משהו נוסף ברשותך...אני לא מבין עדיין למה היה לי מזרק קבוע בווריד אם חומר לאיר ששתתיתי סוכר ענבים וגם כול שניה עשו לי שטיפה אם מזרקים קטנים האם הזריקו עוד חומר מעבר לשתית סוכר בכוס ..ארגינין אולי?כול זה היה בעקבות igf 1 מוגבר מעט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליצחק
ד''ר מאיה איש שלום31/08/2018מציעה לשאול במקום שעשו לך את הבדיקה. בעקרון אמורה להיות רמת סוכר במקביל. הרעיון בהכנסת ערוי הוא להמנע מדקירה כל פעם שעושים בדיקת דם, השטיפה היא למנוע קרישה של הדם.
לא ידוע לי שנותנים במקביל ארגינין זה לא מקובל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק31/08/2018אני לא אומר שנתנו לי ארגינין כנראה את צודקת לגבי העירוי והשטיפה...יכול להיות שצריך להגיע עוד בדיקות של גולגקז
בנתיים לפי מה שאמרת שהעמסה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק01/09/2018ושאלה קטנה נוספת
האם העמסה יכולה לפגוע בלבלב ..?כי הבנתי ששתיתי המון סוכר מכה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליצחק
ד''ר מאיה איש שלום01/09/2018זה לא עד כדי כך הרבה סוכר, במנת פסטה גדולה יש כמות פחמימות דומה...
מבדיקה חד פעמית למי שאין נטיה לסוכרת אני לא חושבת שצריכה להיות פגיעה או בעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק01/09/2018המשך לתשובתך..בנתיים זה התשובות שהגיעו..ואני חושב שזה לא כול הבדיקה כי נראה לי שנלקחו בערך 10 מבחנות אם לא יותר האם זה הגיוני שזה התשובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליצחק
ד''ר מאיה איש שלום01/09/2018סביר להניח שבדקו גם רמת סוכר. מציעה לשאול את המקום בו בוצעה הבדיקה
יצחק01/09/2018כי זה לא הגיוני שכבר באותו יום יש תשובות
אז היה רשום לי גםגולקז בהפניה זאת אומרת שצריך להגיע עוד ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק01/09/2018אין לי את מי לשואל כרגע הרופא בחופשה לכן אני שואל כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליצחק
ד''ר מאיה איש שלום01/09/2018ככל הידוע לי מה שמקובל לבדוק זה רמת הורמון גדילה במקביל לרמת סוכר. מכוון שאיני מנהלת את הטפול בך אין לי דרך לדעת מה עוד רצו לבדוק
בכל מקרה רמות הורמון גדילה היו תקינות
יצחק02/09/2018תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק02/09/2018לקחו לי 10 מבחנות..האם צריך להגיע עוד תשובות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 120 שעתיים גולקז
יצחק04/09/2018שלום שוב שוחחתי אם הרופא ונאמר לי שזה כול הבדיקה ..והעמסה תקינה
פיספסתי פה משהו?
עכשיו האם זה אומרת שאין לי הפרשה של הורמון זה והאם זה נותן אינדקציה לעוד דברים הבדיקה הזאת?
תגובה ליצחק
ד''ר מאיה איש שלום05/09/2018בדרכ גם בודקים רמות סוכר במקביל
לא ידוע לי שזה נותן אדקציה לדברים נוספים פרט לשלילת עודף הפרשה של הורמון גדילה ונותן אנדקציה לגבי משק הסוכר אם יש את רמות הסוכר בהעמסה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)