מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביצוע העמסת סוכר 120חיים20/09/2018
שלום ..כזכור לי רשמתי תוצאות חלקיות של העמסה שביצעתי שעתיים של 120 עקב igf 1 מוגבר mri תקין
תוצאות מלאות
GLUCOSE 0'תוצאה105 mcg/dL
GLUCOSE 30'תוצאה149 mcg/dL
GLUCOSE 60'תוצאה188 mcg/dL
GLUCOSE 90'תוצאה156 mcg/dL
GLUCOSE 120'תוצאה107 mcg/dL
GROWTH HORMONE 0'תוצאה0.312 mcg/L
GROWTH HORMONE 30'תוצאה0.245 mcg/L
GROWTH HORMONE 60'תוצאה0.151 mcg/L
GROWTH HORMONE 90'תוצאה0.116 mcg/L
אשמח לדעת לגבי הגולקזה אם תקין
לגבי גורמזון נאמר לי כאן מימך דר שתקין
אשמח לתשובה
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה חיים
ד''ר מאיה איש שלום21/09/2018לגבי רמות הסוכר, אם היית בצום לפני הבדיקה אז בזמן 0 התוצאה מוגברת במידה קלה וגם בשעה התוצאה מוגברת במידה קלה
אם אתה סובל מעודף משקל אז הפחתת משקל, פעילות גופנית סדירה כגון פעילות ארובית 150 דקות בשבוע וכן פעילות של תנגודת שעה בשבוע והפחתה של צריכת פחמימות יכולים לסייע מניעה של התקדמות והופעת סוכרת
כדאי לשקול גם בדיקה של רמת המוגלובין מסוכרר שנותן אומדן לממוצע ערכי סוכר ב-3 חודשים האחרונים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע העמסת סוכר 120
חיים23/09/2018האמת שאני תת משקל
לגבי סכרת את חושבת שיש לי סכרת חלילה??מה זה מוגבר מעט ?על צה זה מעיד?כמובן שהייתי בצום לפני
אם אפשר קצת לפרט אני אשמח ואם יש לזה חשיבות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לחיים
ד''ר מאיה איש שלום24/09/2018לא מדובר בסוכרת אך בערכים שמעט מוגברים מהנורמה ועשויים להתאים לטרום סוכרת, פעילות גופנית סדירה והפחתת פחמימות מהתזונה יכולים לסייע במניעת התפתחות סוכרת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע העמסת סוכר 120
חיים25/09/2018גם אם אין סכרת במשפחה??
מה עלי לעשות? אולי זה לפעמים קצת מוגבר בבדיקה עצמה ואין לזה משמעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע העמסת סוכר 120
חיים25/09/2018האם זה דבר שמצריך חלילה טיפול?כול הזמן התחושות של יובש פה וכו עשיתי a1c אחרון היה 5.2 נאמר לי שאין לי סכרת אבל סובל מתסמינים דומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע העמסת סוכר 120
חיים26/09/2018אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לחיים
ד''ר מאיה איש שלום26/09/2018ערב טוב
ההמוגלובין A1C אכן תקין אבל סוכר בצום מוגבר במידה קלה אם עקבי כדאי להקפיד על פעילות גופנית סדירה כגון ארובית 150 דקות בשבוע ושעה בשבוע של תנגודת ולשקול שנוי תזונתי
לשקול יעוץ בנושא של רופא סוכרת/אנדוקרינולוג
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע העמסת סוכר 120
חיים27/09/2018אם זה דבר שמצריך טיפול כדורים?
יש תוסף שאכן יכול לאזן תסוכר שאולי את מכירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לחיים
ד''ר מאיה איש שלום28/09/2018קשה לי לתת המלצות לגבי המשך טפול על סמך בדיקה אחת.
כדאי לעקוב מידי פעם. לגבי תוספים יעילותם שנויה במחלוקת
פעילות גופנית יעילה מאוד בהפחתת רמות הסוכר וגם הפחתת צריכה של פחמימות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר
חיים28/09/2018להפסיק פחמימות אני גם ככה רזה
ולא אוכל טוב...לגבי תוסף הבנתי שיש כמה שבאמת מאזנים תסוכר..לגבי טיפול נהוג לתת במצב כזה ??אני לא מבין יש לי חלילה סכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לחיים
ד''ר מאיה איש שלום28/09/2018כאמור על סמך בדיקה אחת קשה לי ליעץ לך. לא אמרתי להפסיק פחמימות הצעתי לצמצם. לא מדובר בסוכרת אלא טרום סוכרת. כאמור על סמך בדיקה בודדת לא ניתן ליעץ וגם צריך להתיחס למכלול הבריאותי לכן תשובה מקיפה לגבי המלצות טפוליות היא לא בפורום הזה אלא ביעוץ מקיף
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)