תוצאות בדיקת אחוזי שומן - DXA במכון מור

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת אחוזי שומן - DXA במכון מור
    ירון
    21/09/2018

שלום, שמי ירון ואני בן 35. עברתי השבוע בדיקה במכון מור לבירור אחוזי שומן. אציין שאני סובל מבעיה אורטופדית כרונית של עקמת וקיצור רגל של שני סנטימטרים. כמו כן אני סובל מצפיפות עצם נמוכה. אני גם נועל נעליים רפואיות פלוס מדרסים שסופקו לי רק השנה ממכון לואיס. בבדיקות הדם יש רמה מעל הנורמה של אנזים הכבד ALT. ברצוני לדעת מה אומרות התוצאות להלן (במידה ומובן): Android: % Fat : 41.2 Gynoid % Fat: 37.2 A/G Ratio: 1.11 בתודה מראש, ירון BMI 24.4

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לירון

ד''ר מאיה איש שלום
    21/09/2018

שומן אנדרואידי מתרכז בבטן, שומן גניקואידי באגן, התוצאות מראות שיש לך יותר שומן בבטן וגם אחוז השומן מעל הנורמה הרצויה.
    הBMI שלך תקין אך ההשמנה בטנית יכולה להביא למדדים מטבולים פחות רצויים כמו טרום סוכרת, יתר לחץ דם מחלת לב וכלי דם
    ממליצה לבצע במידה ואין מגבלה רפואית פעילות גופנית משולבת ארובית ותנגודת. לשקול שנוי תזונתי ויעוץ עם דיאטנית
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו