השמנה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• השמנה
    רונית
    30/05/2008

אני בת 32 4.5 שנים אחרי לידה ושנתים אחרי יתוח לכריתת בלוטת התריס לוקחת מינון של 900 מקרוגרם אלטרוקסין לשבוע שוקלת 67 ק"ג וגובהי 1.67 רוצה לחזור למשקל לפני ההריון שהיה 54 ק"ג ולא מצליחה מאז כריתת הבלוטה קשה לי מאוד לרזות איך אני חוזרת למינון שהיה לי באופן טבעי כשהיתה הבלוטה מבחינת האלטרוקסין יש לציין כי תפקוד הבלוטה היה תקין ולא זו הסיבה לכריתה שלה האם אני צריכה להעלות את מינון הכדורים כדי להתחיל להרזות ואם כן לאיזה TSH עלי להגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונית

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    31/05/2008

שלום
    אם את מאוזנת עם מינון כזה של ELTROXINE את צריכה להמשיך באותו מינון
    ELTROXINE אינה תרופה להרזיה.
    אין לך עודף משקל מהותי ואת צריכה אולי להתעמל לשמור על תזונה נכונה.
    בברכה
    ד"ר אודיל כהן-ועקנין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה

רונית
    02/06/2008

תודה על תשובתך ד"ר אני יודעת שאלטרוקסין זו לא תרופה להרזייה אלא החומר שמחליף את מה שהבלוטה היתה מפרישה אבל למה מתכוונים כשאומרים מאוזנת וגם נראה כי רק מאז שכרתו לי את הבלוטה התחלתי להשמין ואני כמעט לא אוכלת אחרי ההריון שעליתי 23 ק"ג ( הריון ראשון ) הצלחתי להוריד כמעט הכל מבחינת המשקל ולאחר מיכן עברתי ניתוח לכריתת הבלוטה מבחינת הרגלי התזונה שום דבר לא השתנה ומאז אני רק משמינה , שמעתי שאם יש תפקוד נמוך של הבלוטה אז משמינים אז מה זה מאוזנת? או רמת תפקוד תקין ?
    תודה רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה

רונית
    11/06/2008

תודה על תשובתך ד"ר אני יודעת שאלטרוקסין זו לא תרופה להרזייה אלא החומר שמחליף את מה שהבלוטה היתה מפרישה אבל למה מתכוונים כשאומרים מאוזנת וגם נראה כי רק מאז שכרתו לי את הבלוטה התחלתי להשמין ואני כמעט לא אוכלת אחרי ההריון שעליתי 23 ק"ג ( הריון ראשון ) הצלחתי להוריד כמעט הכל מבחינת המשקל ולאחר מיכן עברתי ניתוח לכריתת הבלוטה מבחינת הרגלי התזונה שום דבר לא השתנה ומאז אני רק משמינה , שמעתי שאם יש תפקוד נמוך של הבלוטה אז משמינים אז מה זה מאוזנת? או רמת תפקוד תקין ?
    תודה רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    11/06/2008

שלום רונית
    שוב כדאי לך לפנות לרופא אנדוקרינולוג שמטפל בך מאז שעברת את הניתוח.
    ושמכיר את כל היסטוריה הרפאוית שלך כולל שינויים מינוני אלטרוקסין תוצאות מעבדה וכו..
    בברכה,
    ד"ר אודיל כהן-ועקנין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו