מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסוכר יצא מאיזון לאחר תאונה טראמטיתאפי27/09/2018
ערב טוב
אני סוכרתי כבר הרבה שנים, שבשנים האחרונות מאוזן על ידי דיאטה בלבד.
לפני כשבוע חוויתי אירוע של תאונה טראומטית . יש לי שברים וכמה בעיות.
העניין הוא שכבר בחדר מיון בבדיקות דם סוכר 248 ביום של כמעט צום.
בימים כתקנם לפי מה שאכלתי באותו יום הסוכר שלי היה אמור להיות 90. הייתי כמעט רק על מים איזה 12 שעות לפני בדיקת הסוכר.
כבר כמעט שבוע. אמנם יש שיפור , אבל אני מקבל הרבה תוצאות גרועות בספירת הסוכר.
מה העניין פה והאם אני יחזור בקרוב לערכים תקינים כמו לפני התאונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאפי
ד''ר מאיה איש שלום28/09/2018סטרס וכאב יכולים לגרום לעליה ברמת הסוכר. קשה לחזות מתי יחול השפור ברמות הסוכר. אם הסטרס יפחת, וכן רמת הכאבים וגם תחזור לפעילות גופנית ותקפיד על תזונה שאינה עתירה בפחמימות יש סכוי גדול שהסוכר ירד אלא אם מדובר בסוכרת עם אלמנט אוטואמוני או ארוכת שנים שהתקדמה. כדאי לשקול טפול תרופתי לתקופה הזו שהסוכרים גבוהים ואולי להפסיקו בהמשך
בברכת החלמה מהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)