בלוטת התריס- TSH יורד מעצמו

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס- TSH יורד מעצמו
    ליאל
    09/10/2018

היי ד"ר,
    בעקבות פטירתו של אבי גם במהלך ה-5 שנים שטיפלתי בו באופן צמוד, הרגשתי תעוקה,חנק, חולשה,הכל.לא כל כך אכלתי נכון, אני רזה בדרך כלל אבל עליתי מהר 2 ק"ג בחצי שנה האחרונה .הרופאה החליטה שאחרי 5 שנים הגיע הזמן שאעשה בדיקות דם. בבדיקות הדם נמצאו טריגליצרידים=201 (הנורמה עד 150) ו-TSH=5.12.שאר התוצאות היו תקינות. על כן נשלחתי לאולטרסאונד שיצא תקין ולחזור על בדיקות לאחר חודש וחצי-
    TSH=3.34, T3F=5.1;T4F=18; טריגלובולין קטן מ-20, ANTI THYROID PEROXID=שלילי, ANTI-MYELOPEROXIDASE קטן מ-2, ANTI PROTEINASE 3 קטן מ-2.
    האמת היא שבחודש וחצי האחרונים התחלתי לצאת התעמל כל יום ושיניתי תזונה לבלי מצליבים, יותר ירקות ושתיה מרובה, ויטמין בי וויטמין D.הרופאה אומרת שלא צריך טיפול כי כנראה זה מהסטרס שעברתי.אבל הערך של ה-TSH עדין יחסית גבוה.אני עדין לא אמא, אני בת 35.מניחה שגם פוגע בפוריות ללא טיפול.עצתך בבקשה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס- TSH יורד מעצמו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לליאל

ד''ר מאיה איש שלום
    10/10/2018

מצטערת לשמוע לגבי מות אביך.
    בעקרון בהעדר נוגדנים אין הכרח בטפול בTSH מתחת ל4 גם לצורך הריון.
    היתי עוקבת לפני שאת מתחילה לנסות להרות
    כרגע הTSH תקין למי שאינה מתכננת הריון כרגע
    האזון מרגע שמתחילים טפול הוא תוך חודש לרב
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו