מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מינון אלטרוקסין לפני הריוןשרון31/05/2008
בהמשך לשאלות קודמות. הנני נמצאת בטיפולי פוריות ולוקחת אלטרוקסין 150 / 100 מידי יום לסרוגין. לפני כעשרה ימים בדיקת TSH - 1.2 , לאחר כיומים התחילו שלשולים ויציאות רכות ולכן, חזרתי על בדיקת TSH - 0.69 , T4 - 17.5
פניתי לאנדוקרנולוג והוא אמר שמבחינתו אני מאוזנת לפני כניסה להריון, אולם אם השלשולים מפריעים לי ניתן לשנות את המינון: במשך השבוע לקחת 100 אלטרוקסין, ובשיש ושבת ליטול 150 אלטרוקסין.
מה דעתך? האם הקטנת המינון יכול להחזיר אותי לתת פעילות? האם TSH - 0.69 , מתאים כדי להיכנס להריון, או שעדיף להעלות קצת את מינון האלטרוקסין?
אני קצת חוששת שאני אקטין את המינון, אני אכנס להריון ולא אהיה מאוזנת( אני מודעת לכל החשיבות של איזון בלוטת התריס בייחוד בשלושת החודשים הראשונים של ההריון).
מצטערת על האורך, אודה להתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר אודיל כהן-ועקנין01/06/2008את כן מאוזנת מבחינת בלוטת תריס לפני היריון
סה"כ האנדוקרינולוג שינה במקצת את המינון אין מקום לדאגה
תמשיכי מעקב אצל אנדוקרינולוג שלך
בהצלחה
ד,ר אודיל כהן-ועקנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)