מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות של בדיקת סוכראנונימי09/12/2018
קיבלתי היום תוצאות של בדיקת הסוכר ויצא סוכר בצום 81 ו hbA1C 5.6 האם תוצאות אלה תקינות? (בן 17.5)
בנוסף רציתי לשאול איך קיים הבדל כה גדול בין הסוכר בצום ל A1C
בכללי אני בריא עושה הרבה ספורט ועם משקל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאנונימי
ד''ר מאיה איש שלום09/12/2018בעקרון זה תקין.
ההמוגלובין A1C משקף את ממוצע ערכי הסוכר ולכן יכול להיות בחוסר התאמה לסוכר בצום אם הסוכר אחרי האוכל הוא גבוה.
אם אין גורמי סכון לסוכרת כגון עודף משקל העדר פעילות גופנית (ציינת שאתה רזה ופעיל) העדר ספור משפחתי של סוכרת, העדר מחלות אוטואמוניות במשפחה (לגבי הסכון לסוכרת מסוג 1) אז כנראה הסכון להארעות סוכרת לא גבוה
אך לאור A1C באמת בגבול העליון של הנורמה אולי כדאי לחזור על הבדיקה עוד מספר חודשים עד שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי10/12/2018רציתי להוסיף כי כן קיים במשפחה מצד אמא שלי בעיית סוכר אך לאף אחד במשפחתה אין סוכרת אלא רק בעיית סוכר.
בנוסף שכחתי לציין שאח שלי בן 24 עם טרום סוכרת ו a1c של 6.5
אך אח שלי סבל מעודף משקל גדול לעומתי.
מה היית ממליצה שאני יעשה מפני שאני עושה הרבה ספורט ועם משקל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאנונימי
ד''ר מאיה איש שלום10/12/2018מציעה לעקוב בשלב זה ואם תחול הרעה לשקול ברור נוסף
גם לכוון של סוכרת גנטית מסוג MODY (בשל הספור אצל אחיך)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)