משקאות חלבון והשפעתם על הסוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• משקאות חלבון והשפעתם על הסוכר
    אנונימי
    15/12/2018

היי הייתי רוצה לדעת האם משקאות חלבון ממי גבינה מעלות את הסוכר בטווח הארוך? על פי החברה בה אני משתמש קיים 3 גרם סוכר לסקופ אחד של חלבון האם זה הרבה והאם זה לא בריא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאנונימי

ד''ר מאיה איש שלום
    15/12/2018

בעקרון חלבון יכול לגרום לעליה ברמות הסוכר, אך לרב פחות מפחמימה, 3 גרם במשקה כולו זה לא הרבה. התגובה מבחינת עליה ברמת הסוכר היא מאוד אישית ולכן צריך לבחון את התגובה באופן אישי
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימי
    16/12/2018

בהודעות הקודמות פירסמתי על התוצאות בדיקת סוכר שלי כאשר הa1c שלי הוא 5.6 והסוכר בצום 81 האם היית רואה בעיה בכך שהתחיל לקחת משקה חלבון על פי בדיקות הדם שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאנונימי

ד''ר מאיה איש שלום
    16/12/2018

תוצאות אלו תקינות. אם מדובר במשקה חלבון שאינו עתיר פחמימות לא אמורה להיות בעיה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו