מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמון זכרי גבוה ונשירת שיער התקרחות אצל אישהנעמה28/12/2018
שלום רב!
אני בת 32 עם נשירת שיער והתקרחות ניכרת בפדחת הראש.
בדיקות דם תקינות.
אך בבדיקות הורמנליות מופיע
ANDROSTENEDION מעל 11.5.. מופיע 13.7.
הלכתי אל רופאת הנשים היא אמרה שהטיפול הוא גלולות דיאנה שלא עזרו לי בעבר הרחוק שלקחתי בדיוק לאותו הדבר, הם אמנם הורידו לי את ההורמון אך לא השפיעו על השיער. ובנוסף יש עוד טיפול- "כדורים מסוג אנדרוקור. יש לי 2 שאלות בבקשה-
1.האם הכדור הזה הוא ללא שילוב עם גלולות? כי אני ממש לא רוצה להתחיל לקחת שוב גלולות שאין לי צורך ולא עזרו לי בעבר כפי שציינתי. אשמח אם תוכלי לומר לי האם הכדור הזה משהו מסוכן? זה גם משבש את המחזור כמו הגלולות ועושה מחזור לא טבעי או שזה משהו אחר בכלל? מה דעתך על הטיפול הנ"ל או אולי המלצה למשהו אחר? אנדרוקור יועיל בכלל ?
רציתי לשאול שאלה נוספת ברשותך- אני משתמשת בתכשיר "הרגיין" שנים רבות והמצב שומר לי על הנשירה פחות או יותר שלא תהיה גרועה מידי. השאלה שלי האם להפסיק היות ומסוכן? אציין שזה כמו מינוקסי רק בקצף. אני לא יודעת אם להמשיך או להפסיק אך אם אפסיק הנשירה תתגבר בוודאות אני כבר בדקתי אבל מפחדת שגורמת לנזק לטווח ארוך או חלילה למשהו אחר.
תודה אשמח לתשובות מפורטות מצידך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לנעמה
ד''ר מאיה איש שלום28/12/2018קשה לתת יעוץ מפורט מבלי לראותך, ולראות את היקף הבעיה, וכן לראות בדיקות נוספות
לגבי השאלות ששאלת לא מקובל לתת אנדרוקור ללא גלולות כי הדבר ישבש את המחזור.
גלולות מדכאות את הפעילות השחלתית אך מכוון שהמחשבה שאנדרוסטנדיון מופרש בחלקו מהשחלות הן אמורות לגרום להפחתה של הרמה.
צריך לשלול גם בעיה של יותרת הכליה כמקור לאנדרוסטנדיון
שוב המשך דיון על נושא זה הוא מעבר לפורום
לגבי מנוקסידיל מקומי לאורך זמן, לא ידוע לי על נזק אבל כדאי להתיעץ עם רופא עור
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)