טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם GLP1דומה ל TRULICITY שלקחתי בעבר ולא השפיעה על הסוכרת? אני בחיפוש תרופה שתאזן את רמות הסוכר שלי. הרושם שגלוקומין לא משפיע ובכול זאת אני ממשיך לקחת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבסיס לטפול בסוכרת או שנוי תזונה ופעילות גופנית תנסה לצמצם צריכה של פחמימות. תשקול חבור למד סוכר רציף בכדי לראות אלו מזונות מעלים לך יותר את הסוכר יש היום גם מיזם מחקרי של מכון ויצמן שנקרא DAY2 אשר בודק במסגרת פרטית/מחקר אילו מזונות מתאימים לך ביותר. בנוסף חשובה פעילות גופנית 150 דקות בשבוע כגון הליכה ושעה בשבוע פעילות של תנגודת יכולים לשפר את רמות הסוכר צריך לראות באיזה סוג סוכרת מדובר מבחינה קלינית ואז למצוא את הטפול המתאים ביותר בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד