בעיות הורמונליות אשמח לתשובתך

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בעיות הורמונליות אשמח לתשובתך
    ניר
    08/03/2019

שלום
    לאחרונה הרגשתי לא טוב עשיתי בדיקות כלליות שנמצאו תקינות דם צל"ח אק"ג ועוד ועוד
    נמצא לי קורטיזול גבוה בשתן נשלל קושינג לאחר מבחן דקסטמזון
    לא עשיתי שוב בדיקת שתן אבל אני משער שאם אעשה בדיקה שוב בשתן למרות שנשלל קושינג הערכים יהיו גבוהים, מה שכן נמצא לי גם פרולקטין גבוה, שאר ההורמונים תקינים בלוטת התריס וכו'
    איזה תופעות לוואי יכולות להיגרם ששתי ההורמונים האלו אם ערכים גבוהים ? יותר מ1000 אבל פחות מ1500 בבדיקה..
    אציין שלפעמים יש סחרחורת ותחושה לא נעימה בגוף
    אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לניר

ד''ר מאיה איש שלום
    09/03/2019

התמונה מורכבת ואני חושבת שכדאי שתגיע ליעוץ ובדיקה של אנדוקרינולוג. שני ההורמונים יכולים לעלות בסטרס
    פרולקטין לא גורם לסחרחורת יכול לגרום לירידה ברמות טסטוסטרון שמביא לירידה בחשק תפקוד מיני שעור ירידה במסת שריר וגלי חום.
    עודף קורטיזול אם אמיתי יכול להביא לעליה במשקל בלחץ הדם ברמות הסוכר הדקקות של העור עם הפרעה בהחלמת פצעים ושטפי דם ירידה של מסת שריר ושנוי במצב הרוח
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות הורמנליות אשמח לתשובתך

ניר
    09/03/2019

שלום שוב
    מה זה בעיות במסת שריר ?בשתי ההורמונים האלו שאמרת הפרולקטין והקורטיזול מה זה יכול לגרום לניוון וכאלו או בעיות שרירים ? כמו שציינתי קורטיזול דוכא במבחן ויצא תקין הדקסמטזון, פרולקטין
    לא עשיתי שוב בדיקות דם אני אמור לחזור ליהות עירני נמצא 1185 פרולקטין בבדיקה הראשונה...בלי קשר לבעיות האלו יש לי ct מוח שאני צריך לעשות עקב סחרחורת וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לניר

ד''ר מאיה איש שלום
    09/03/2019

זה לא נוון שרירים אלא אובדן מסת שריר. בכל מקרה לא ניתן לפתור סוגיה זאת כאן אלא אחרי אנמנזה בדיקה גופנית מקיפה והסתכלות על בדיקות אחרות, במסגרת אינטרנטית לא ניתן להגיע לפתרון
    אני בטוחה שיש אנדוקרינולוג שמעורב בברור.
    בהחלט חשוב שבדיקת הפרולקטין תהיה 3 שעות אחרי יקיצה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו