מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הורמונים גורמים לי לתחושותאפי11/03/2019
היי דוקטור
אני כבר תקופה לא מרגיש תחושת רעב וצמא יכול לא לאכול ולשתות ולא מרגיש כלום, גם מן תחושה מוזרה בגוף מרגיש האם אני בפורום הנכון ? כי אני יודע שתחושות רעב וצמא הגירוי שלהם זה הורמונים גרלין ולפטין שזה משתייך לתחום אנדוקריני... איזה בדיקות אני יכול לעשות?
הייתי אצל רופא משפחה שהיה אובד עצות ולא נתן בדיקה ספציפית או מסויימת.. שאלה שלי אלייך האם את יכולה להגיד לי מה עושים ?
ואם בכלל זה שייך לתחום אחר ברפואה ? אשמח לחוות דעת דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאפי
ד''ר מאיה איש שלום13/03/2019היתי מתחילה בבדיקות בסיסיות כגון ספירת דם אלקטרוליטים תפקוד כבד תפקוד כליתי רמות סידן אלבומין פוספור TSH FT4 ברזל טרנספרין B12 קורטיזול מתקדמת משם.
ברורים כאלו לפעמים מתאימים לפנימית מיעצת. לאו דוקא מדובר בעניין אנדוקריני אך קשה להתרשם באינטרנט.
יש מחלקות לפנימית מיעצת בבתי חולים שונים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הורמונים גורמים לי לתחושות
אפי13/03/2019שוב שלום
עשיתי בדיקות ספירת דם כימיה בדם בלוטת תריס שתן ועוד והכול הי תקין..
ואם אני לא טועה הבדיקות שהמלצת-אלקטרוליטים תפקוד כבד תפקוד כליתי רמות סידן אלבומין פוספור TSH FT4 ברזל טרנספרין B12 חלקם או רובם כלולים בבדיקות שציינתי
ועדיין אני חש באותה תחושת חוסר רעב,צמא אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה המצב.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאפי
ד''ר מאיה איש שלום14/03/2019קשה ליעץ לך מרחוק יש צורך באנמנזה בדיקה גופנית והסתכלות על הבדיקות וחשיבה אם יש משהו אפשר עוד לבדוק
יתכן וכדאי לשלול אלמנט נפשי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)