האם הורמונים גורמים לי לתחושות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם הורמונים גורמים לי לתחושות
    אפי
    11/03/2019

היי דוקטור
    אני כבר תקופה לא מרגיש תחושת רעב וצמא יכול לא לאכול ולשתות ולא מרגיש כלום, גם מן תחושה מוזרה בגוף מרגיש האם אני בפורום הנכון ? כי אני יודע שתחושות רעב וצמא הגירוי שלהם זה הורמונים גרלין ולפטין שזה משתייך לתחום אנדוקריני... איזה בדיקות אני יכול לעשות?
    הייתי אצל רופא משפחה שהיה אובד עצות ולא נתן בדיקה ספציפית או מסויימת.. שאלה שלי אלייך האם את יכולה להגיד לי מה עושים ?
    ואם בכלל זה שייך לתחום אחר ברפואה ? אשמח לחוות דעת דוקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאפי

ד''ר מאיה איש שלום
    13/03/2019

היתי מתחילה בבדיקות בסיסיות כגון ספירת דם אלקטרוליטים תפקוד כבד תפקוד כליתי רמות סידן אלבומין פוספור TSH FT4 ברזל טרנספרין B12 קורטיזול מתקדמת משם.
    ברורים כאלו לפעמים מתאימים לפנימית מיעצת. לאו דוקא מדובר בעניין אנדוקריני אך קשה להתרשם באינטרנט.
    יש מחלקות לפנימית מיעצת בבתי חולים שונים
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הורמונים גורמים לי לתחושות

אפי
    13/03/2019

שוב שלום
    עשיתי בדיקות ספירת דם כימיה בדם בלוטת תריס שתן ועוד והכול הי תקין..
    ואם אני לא טועה הבדיקות שהמלצת-אלקטרוליטים תפקוד כבד תפקוד כליתי רמות סידן אלבומין פוספור TSH FT4 ברזל טרנספרין B12 חלקם או רובם כלולים בבדיקות שציינתי
    ועדיין אני חש באותה תחושת חוסר רעב,צמא אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה המצב.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאפי

ד''ר מאיה איש שלום
    14/03/2019

קשה ליעץ לך מרחוק יש צורך באנמנזה בדיקה גופנית והסתכלות על הבדיקות וחשיבה אם יש משהו אפשר עוד לבדוק
    יתכן וכדאי לשלול אלמנט נפשי.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו