מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריסלאה24/03/2019
שלום,
אני 8 חודשים אחרי לידה ,
בעקבות תופעות של גרד, עייפות, נימול נשירת שיער חזקה כאבים בידיים וכו' ,
נשלחתי לבדיקות, TSH היה תקין אבל Thyroid Peroxidase Ab - יצא גבוה 387
מאז אני במעקב, כל 3 שבועות ולפני שבועיים עשיתי שוב בדיקה וה TSH היה כבר 10.98 - Thyroid Peroxidase Ab - גם עלה קצת,
US לבלוטה יצא תקין - רק כתוב שהמרקם לא אחיד.
רופאת המשפחה נתנה לי יוטירקס - 50 מ"ג - לקחת כדור בבוקר - 5 ימים בשבוע.
מה בדיוק יש לי? האם כדאי שאפנה לאנדוקרינולוג מומחה להתייעצות?
יש קשר בין התזונה לתת פעילות של הבלוטה (קראתי באינטרנט שיש)?
בקיצור, אני ממש מבולבלת...
אשמח אם תעשי לי קצת סדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ללאה
ד''ר מאיה איש שלום24/03/2019הבדיקות מחשידות לתת פעילות על רקע אוטואמוני של בלוטת התריס, השימוטו, כלומר המערכת החסונית תוקפת את בלוטת התריס ופוגעת בתפקודה. ולכן הנוגדנים חיוביים. יתכן שיש גם אלמנט של דלקת בבלוטת התריס לאחר הלידה, וזה מצב שתפקודי תריס יכולים להשתפר מאליהם
אך בשלב זה לא אור התפקודים והתסמינים כדאי כן לשקול התחלת טפול תרופתי ובמקרה ויחול שפור לשקול הפסקת טפול בהמשך אם יהיה ניתן
לא מכירה קשר ברור לתזונה אך כן לחשיפה נכרת ליוד כמו בסיטי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)