חומצה אלפא ליפואית וירידה במשקל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חומצה אלפא ליפואית וירידה במשקל
    דנה
    13/04/2019

שלום
    עקב סוכר גבולי ושומנים בדם לקחתי חומצה אלפא ליפואית 600 מייג פעם ביום במשך שלושה חודשים וירדתי במשקל 5 או 6 קילו לא ממש צימצמתי בכמות האוכל שנהגתי לאכול האם חומצה אלפא ליפואית גורם לירידה במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לדנה

ד''ר מאיה איש שלום
    13/04/2019

לא ידוע לי שאלפא לפואית מביאה לירידה במשקל, אלא אם היתה בחילה בעקבות הנטילה, ואכלת פחות בעקבות זאת
    מציעה לשקול צורך בברור נוסף לירידה במשקל בהתייעצות עם הרופא המטפל
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה אלפא ליפואית וירידה במשקל

דנה
    13/04/2019

לפני שהתחלתי לקחת עשיתי בדיקת דם הסוכר יצא לי 108 והמגלובין מסוכרר 6.1 נבהלתי מהתוצאה וישר התחלתי לקחת חומצה אלפא ליפואית לאיזון הסוכר שאר הבדיקות היו תקינות במהלך השלושה חודשים ירדתי 6 קילו זה רלוונטי לרדת 6 קילו בשלושה חודשים ? ואכן הסוכר שלי התאזן בבוקר יוצא לי פחות ממאה במכשיר הביתי לפני זה הערכים היו יותר ממאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

ד''ר מאיה איש שלום
    15/04/2019

יתכן שבצעת שנוי תזונתי כי חומצה אלפא לפואית לא מבינה לירידה במשקל.
    היא נתנת לכאבים נוירופטים על רקע סוכרת
    בכל מקרה אני שמחה לשמוע שבעקבות הירידה במשקל יש שפור בערכי הסוכר. טוב עשית
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש חשש להתפרצות של סכרת

דנה
    17/04/2019

שלום
    אז היום ביצעתי בדיקת דם עקב ירידה במשקל הגלוקוז יצא לי 114 המגלובין מסוכרר התוצאה עדיין לא הגיעה אני חוששת שהסכרת התפרצה אצלי אז אם יצא לי המגלובין מסוכרר 6.4 יש חשש לסכרת אפילו יותר מ 6.4 לפני חמישה חודשים עמד על 6.1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

ד''ר מאיה איש שלום
    17/04/2019

הערכים שאת מתארת הם בתחום של טרום סוכרת. פעילות גופנית סדירה 150 דקות בשבוע פעילות ארובית ושעה בשבוע פעילות של תנגודת וכן צמצום צריכת פחמימות בפרט פשוטות יכולות למנוע הופעה של סוכרת מסוג 2 במעל 50% מהמקרים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו