מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חומצה אלפא ליפואית וירידה במשקלדנה13/04/2019
שלום
עקב סוכר גבולי ושומנים בדם לקחתי חומצה אלפא ליפואית 600 מייג פעם ביום במשך שלושה חודשים וירדתי במשקל 5 או 6 קילו לא ממש צימצמתי בכמות האוכל שנהגתי לאכול האם חומצה אלפא ליפואית גורם לירידה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדנה
ד''ר מאיה איש שלום13/04/2019לא ידוע לי שאלפא לפואית מביאה לירידה במשקל, אלא אם היתה בחילה בעקבות הנטילה, ואכלת פחות בעקבות זאת
מציעה לשקול צורך בברור נוסף לירידה במשקל בהתייעצות עם הרופא המטפל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה אלפא ליפואית וירידה במשקל
דנה13/04/2019לפני שהתחלתי לקחת עשיתי בדיקת דם הסוכר יצא לי 108 והמגלובין מסוכרר 6.1 נבהלתי מהתוצאה וישר התחלתי לקחת חומצה אלפא ליפואית לאיזון הסוכר שאר הבדיקות היו תקינות במהלך השלושה חודשים ירדתי 6 קילו זה רלוונטי לרדת 6 קילו בשלושה חודשים ? ואכן הסוכר שלי התאזן בבוקר יוצא לי פחות ממאה במכשיר הביתי לפני זה הערכים היו יותר ממאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לדנה
ד''ר מאיה איש שלום15/04/2019יתכן שבצעת שנוי תזונתי כי חומצה אלפא לפואית לא מבינה לירידה במשקל.
היא נתנת לכאבים נוירופטים על רקע סוכרת
בכל מקרה אני שמחה לשמוע שבעקבות הירידה במשקל יש שפור בערכי הסוכר. טוב עשית
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש חשש להתפרצות של סכרת
דנה17/04/2019שלום
אז היום ביצעתי בדיקת דם עקב ירידה במשקל הגלוקוז יצא לי 114 המגלובין מסוכרר התוצאה עדיין לא הגיעה אני חוששת שהסכרת התפרצה אצלי אז אם יצא לי המגלובין מסוכרר 6.4 יש חשש לסכרת אפילו יותר מ 6.4 לפני חמישה חודשים עמד על 6.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לדנה
ד''ר מאיה איש שלום17/04/2019הערכים שאת מתארת הם בתחום של טרום סוכרת. פעילות גופנית סדירה 150 דקות בשבוע פעילות ארובית ושעה בשבוע פעילות של תנגודת וכן צמצום צריכת פחמימות בפרט פשוטות יכולות למנוע הופעה של סוכרת מסוג 2 במעל 50% מהמקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)