פעילות יתר בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פעילות יתר בלוטת התריס
    מירית
    17/04/2019

היי אובחנתי כחולה במחלת גרייבס . התחלתי לפני יומיים טיפול methizol 20 מג פעם ביום . מהבוקר אני מרגישה קצת "חולה" זאת אומרת צמרמורות מעט ותחושת קור . מדדתי חום 37.1 האם נחשב חום? הרופאה אמרה לי שאם יהיה לי חום או כאבי גרון ללכת דחוף לעשות ספירת דם . האם לגשת לעשות? יתכן ותוך יומיים הכדור כבר משפיע עליי בצורה כזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות יתר בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למירית

ד''ר מאיה איש שלום
    17/04/2019

ערב טוב
    סכוי גדול שמדובר במחלה זהומית לרב ויראלית לא קשורה, אבל בכל זאת בגלל הסכון ש 6/1000 של דכוי ספירת הדם הלבנה ע"י מרקפטיזול מציעה שכן לבצע ספירת דם בהקדם
    החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות יתר בלוטת התריס

מירית
    17/04/2019

אשמח לדעת מאיזה מעלה נחשב חום ? מה נחשב לחום תקין תקין ומה לא ? ותודה לך על המענה המהיר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למירית

ד''ר מאיה איש שלום
    19/04/2019

ככל הידוע לי חום מעל 37.5 נחשב חום
    אך גם אם יש כאב גרון ללא חום כדאי לבצע ספירת דם כשנוטלים מרקפטיזול
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו