מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גידולים הורמונלים במוח- בירוראברי18/04/2019
שלום רב לך דוקטור מאיה ......
אני בן 25 שמי אברי
יש לי בעוד כחודש בדיקת mri בשעה טובה עד שהשגתי וגם זה רחוק שאלתי אליך היא הבדיקה מכוונת לבלוטת יותרת המוח בשביל לנסות ולזהות האם יש לי גידול הורמנלי מסויים השאלה היא ככה אם מתמקדים בגידול המסויים הזה מסתכלים רק עליו ?
נניח ויש גידולים אחרים אז יקחו את זה גם בחשבון ??
מצאו לי ערכי פרולקטין מאוד גבוהים בדם שהבנתי שהיום זה גידול ממש שכיח אז בmri הסתכלו רק על זה ?
כי יכולים נניח למצוא גידולים שפירים אחרים
אני מקווה ומעניין אם אלה שמבצעים מפענחים תבדיקה לוקחים הכול בחשבון
אודה לתשובתך המלומדת......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאברי
ד''ר מאיה איש שלום19/04/2019אם יש פרולקטין מוגבר החשד הוא לגדול באזור ההיפופיזה ולכן מתמקדים בה
זה לא מחשיד לגדולים נוספים...
בכל מקרה ככל הידוע לי בMRI מכוון להיפופיזה מסתכלים על כל המח
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גידולים הורמונלים
אברי19/04/2019שלום
אבל אם בבדיקת mri שיבדקו תהיפופיזה במידה ויש גידולים שפירים אחרים שלא קשורים לפרולקטים לא יתמקדו בהם ? אלה רק במה שקשור לפרולקטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאברי
ד''ר מאיה איש שלום20/04/2019מסתכלים על כל המח
בהפופיזה הם לא יכולים לדעת אם הגדול מפריש פרולקטין או לא רק אם יש גדול
בהתאם לבדיקות המעבדה מחליטים מה הגדול מפריש
ממליצה להמשיך מעקב אנדוקריני
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)