דופק מהיר פתאומי אחרי ניתוח בלוטת תריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר פתאומי אחרי ניתוח בלוטת תריס
    Lim
    27/04/2019

שלום ד"ר
    אחרי ניתוח של כריתת מחצית בלוטת תריס ודיסקציה. לפני הניתוח עסקתי בפעילות גופנית שכללה בעיקר ריצות של 10קמ ומעלה יומיות. דופק מנוחה בין 42-46 אחרי כחודש מהניתוח חזרתי להתאמן בהדרגה בקצב איטי/בינוני ברגע שעצרתי לרגע לשתות מים חוויתי הרגשה של דופק מהיר מאד עד כדי סף עילפון ( נתנו לי מעט מיץ מתוק זה נרגע)
    התופעה קרתה כ3 פעמים מאז הניתוח פעמיים אחרי מאמץ ופעם אחת כשנבהלתי ממשהו. מה יכול לגרום לזה? בחיים לא קרה לי דבר כזה.
    (חשוב לי רק לציין שאני עדיין ללא כדורים לבלוטת תריס האם יש קשר?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ללים

ד''ר מאיה איש שלום
    29/04/2019

לא סביר שיש קשר אך מציעה לבדוק תפקודי תריס.לשקול צורך בברור נוסף כגון ספירת דם אלקטרוליטים רמות סידן אלבומין פוספור בדם קורטיזול. רמות סוכר בזמן ארוע. וכל ברור נוסף שהרופא המטפל ימצא לנכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר פתאומימאחרי בלוטת תריס

Lim
    30/04/2019

האם כריתה שלחצי בלוטה יכולה לגרום להפרעה בלב?

ותודה רבה על המענה המהיר לא מובן מאילו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ללים

ד''ר מאיה איש שלום
    01/05/2019

לא סביר
    רק אם יש את אחת ההפרעות שציינתי בתשובה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו