מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופק מהיר פתאומי אחרי ניתוח בלוטת תריסLim27/04/2019
שלום ד"ר
אחרי ניתוח של כריתת מחצית בלוטת תריס ודיסקציה. לפני הניתוח עסקתי בפעילות גופנית שכללה בעיקר ריצות של 10קמ ומעלה יומיות. דופק מנוחה בין 42-46 אחרי כחודש מהניתוח חזרתי להתאמן בהדרגה בקצב איטי/בינוני ברגע שעצרתי לרגע לשתות מים חוויתי הרגשה של דופק מהיר מאד עד כדי סף עילפון ( נתנו לי מעט מיץ מתוק זה נרגע)
התופעה קרתה כ3 פעמים מאז הניתוח פעמיים אחרי מאמץ ופעם אחת כשנבהלתי ממשהו. מה יכול לגרום לזה? בחיים לא קרה לי דבר כזה.
(חשוב לי רק לציין שאני עדיין ללא כדורים לבלוטת תריס האם יש קשר?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ללים
ד''ר מאיה איש שלום29/04/2019לא סביר שיש קשר אך מציעה לבדוק תפקודי תריס.לשקול צורך בברור נוסף כגון ספירת דם אלקטרוליטים רמות סידן אלבומין פוספור בדם קורטיזול. רמות סוכר בזמן ארוע. וכל ברור נוסף שהרופא המטפל ימצא לנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק מהיר פתאומימאחרי בלוטת תריס
Lim30/04/2019האם כריתה שלחצי בלוטה יכולה לגרום להפרעה בלב?
ותודה רבה על המענה המהיר לא מובן מאילו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ללים
ד''ר מאיה איש שלום01/05/2019לא סביר
רק אם יש את אחת ההפרעות שציינתי בתשובה הקודמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)