סכרת סוג 1 וערכים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת סוג 1 וערכים
    רינה
    29/04/2019

שלום יש לי סכרת נעורים כבר 50שנה בחוד האחרון אולי יותר מחודש אני קמה עם ערכים של 350 מזריקה אותה כמות כמו תמיד אוכלת כמו תמיד אני מזריקה נובורפיד בזריקות במשך היום ולזריקת 8בערב מזריק נובורפיד יחד עם אינסלוטרד אפילו העלתי את הכמות של האינסלוטרד מ18 ל22 ולאחר שהמשכתי לקום עם גבוה הוספתי ל24 אינסולטרד הרופא הסכרתי נסע לחופשה וגם לא תמיד המזכירות בקופה לא עוזרות בלהעביר שיחות אל הרופא בימים שהוא מקבל רציתי את עצתך מה ניתן לעשות לשנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת סוג 1 וערכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרינה

ד''ר מאיה איש שלום
    29/04/2019

יש כיום אנסולינים חדשים טובים יותר מהאנסולטרד שלא מכסה 24 שעות
    מציעה בהקדם לפנות לרופא המטפל לבקש ממנו מרשם לאנסולין טרגלודק או טוגאו. אנסולינים שנותנים כסוי יציב ליממה לעומת אנסולטרד שלא מכסה יממה והשפעתו לא יציבה במהלך שעות ההשפעה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסולין

רינה
    30/04/2019

האם אפשר לחבר בין נוברפיד יחד עם לאנסולין וטרגלודק אני מדברת זריקת לילה שחיברתי בין אנסולטרד לנובורפיד דרך אגב במשך הים אני עושה רק נבורפיד ללא האינסולין הארוך רק ללילה חיברתי בים נובורפיד ואינסולטר אבל משום מה קמה עם ערכיים גבוהים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרינה

ד''ר מאיה איש שלום
    01/05/2019

האנסולינים הארוכים שציינתי נותנים פעם ביום כי השפעתם ל24 שעות בנגוד לאנסולטרד שמכסה רק 12 עד 16 שעות
    נובורפיד משפיע עד 3 4 שעות כך שאין בעיה לשלב בינהם
    הרעיון לתת נובורפיד לפני ארוחות או לתקון אם הסוכר גבוה ואת האנסולין הארוך טרגלודק או טוגאו פעם ביום
    להריון משתמשים בלבמיר במקום טרגלודק או טוגאו. מבינה שאת לא בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו