מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת סוג 1 וערכיםרינה29/04/2019
שלום יש לי סכרת נעורים כבר 50שנה בחוד האחרון אולי יותר מחודש אני קמה עם ערכים של 350 מזריקה אותה כמות כמו תמיד אוכלת כמו תמיד אני מזריקה נובורפיד בזריקות במשך היום ולזריקת 8בערב מזריק נובורפיד יחד עם אינסלוטרד אפילו העלתי את הכמות של האינסלוטרד מ18 ל22 ולאחר שהמשכתי לקום עם גבוה הוספתי ל24 אינסולטרד הרופא הסכרתי נסע לחופשה וגם לא תמיד המזכירות בקופה לא עוזרות בלהעביר שיחות אל הרופא בימים שהוא מקבל רציתי את עצתך מה ניתן לעשות לשנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרינה
ד''ר מאיה איש שלום29/04/2019יש כיום אנסולינים חדשים טובים יותר מהאנסולטרד שלא מכסה 24 שעות
מציעה בהקדם לפנות לרופא המטפל לבקש ממנו מרשם לאנסולין טרגלודק או טוגאו. אנסולינים שנותנים כסוי יציב ליממה לעומת אנסולטרד שלא מכסה יממה והשפעתו לא יציבה במהלך שעות ההשפעה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסולין
רינה30/04/2019האם אפשר לחבר בין נוברפיד יחד עם לאנסולין וטרגלודק אני מדברת זריקת לילה שחיברתי בין אנסולטרד לנובורפיד דרך אגב במשך הים אני עושה רק נבורפיד ללא האינסולין הארוך רק ללילה חיברתי בים נובורפיד ואינסולטר אבל משום מה קמה עם ערכיים גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לרינה
ד''ר מאיה איש שלום01/05/2019האנסולינים הארוכים שציינתי נותנים פעם ביום כי השפעתם ל24 שעות בנגוד לאנסולטרד שמכסה רק 12 עד 16 שעות
נובורפיד משפיע עד 3 4 שעות כך שאין בעיה לשלב בינהם
הרעיון לתת נובורפיד לפני ארוחות או לתקון אם הסוכר גבוה ואת האנסולין הארוך טרגלודק או טוגאו פעם ביום
להריון משתמשים בלבמיר במקום טרגלודק או טוגאו. מבינה שאת לא בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)