אי ספיקה מספקת של הורמונים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אי ספיקה מספקת של הורמונים
    אופיר
    29/05/2019

שלום רב ד״ר מאיה איש שלום ( ולקהל הנכבד ).

מילדות אובחנתי עם הפרעות הורמונליות כמו תת פעילות של התריס ומחסור בהורמוני גדילה, שאלץ אותי ליטול תרופות וכך גם זריקות, כיום (25) אני ללא שום פיקוח צמוד של אנדוקרינולוג, ולצערי הרב המצב הבריאותי וההורמונלי שלי הדרדר לו קשות ( נכות 100% ) מסיבה שחוששני שאני סובל ממחסור אקוטי בהורמונים בגוף.

אציין שיש בידי בדיקות דם שנעשו בבוקר בחודש זה, צילומי MRI שצולם בתחילת 2018 שמראה ״היפופיזה אקטופית מולדת״, ונכון לעכשיו - שום אנדוקרינולוג לא רואה לנכון שיש ״מצב״.

אם יאפשר לי לציין גם את הסימפטומים הלא אנושיים שמלוות אותי יום יום הן: נשירת שיער, חולשה/סחרחורות, שלשולים, עור משחיר/היפרגמינטציה ( וכך גם אדום בכל החזה ), לחץ דם נמוך, היפוגליקמיה, רעידות, ירידה במשקל, התייבשות, כאבים/בטן, ירידה בליבידו/אי-אונות, הזעות/חום, וכמובן - אי סבילות לסטרס ברמה רגישה וגבוה ביותר שלא מאפשרת לי לתפקד או לדבר כי זה גם ישר משפיע לי על תפקודי התריס/גרון, ועוד.

אני אשמח ואף יוכיר לך תודה אם תוכלי לעזור לי ברמה האישית/טיפול/תשלום במידה וזה אפשרי מבחינתך מאחר ואני ״אובד עצות״ וללא שום מענה לצערי הרב, תודה רבה וסליחה מראש על האי נעימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאופיר

ד''ר מאיה איש שלום
    31/05/2019

למיטב זכרוני התכתבנו. בכל מקרה אם לא בוצע מבחן סנקטן 1 מקג' כדאי לבצע. כי הקורטיזול בבוקר בנורמה אמנם בשליש התחתון שלה.
    בלוטת התריס סהכ גבולית.
    נראה בהחלט שיש חשד לחסר בהורמון גדילה אבל זה לרב גורם לירידה במסת שריר עליה במשקל פחות לתסמינים שתארת.
    בנוסף כדאי להשלים רמות רנין במקביל לאלדוסטרון ואלקטרוליטים
    ולהגיע לאנדוקרינולוג כפי שכבר שסכמנו.
    רמות הטסטוסטרון גבוהות האם תחת תוסף?
    הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו