מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמות סוכר גבוהות בעת התעוררות משינהסמי01/06/2019
שלום
בן 67. נוטל טריטייס 2.5 מג פעם ביום. במשך שנים רמת ה A1C הייתה 6.1-6.3. לפני ארבעה חודשים עשיתי בדיקת דם ורמת ה A1c הייתה 6.7. לפני שבוע רמת ה A1c הייתה 6.5. בבדיקות שאני עושה לעצמי שעתיים לאחר הארוחות רמת הסוכר היא 102-125.
בבוקר מיד לאחר שאני מתעורר (לפני שאני אוכל ושותה) רמות הסוכר הן בין 140-170.
גם שעתיים לאחר ארוחת הערב רמת הסוכר הין בין 102-125 ולאחריה אני לא אוכל שום דבר עד הבוקר.
מדוע רמות הסוכר כשאני מתעורר גבוהות כל כך ומה ניתן לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לסמי
ד''ר מאיה איש שלום04/06/2019ערב טוב
אם אתה סובל מעודף משקל ו/או נוחר בלילה עייף ביום, יתכן שיש דום נשימה בשינה שמביא לעליה ברמות הסוכר בבוקר, לשקול בדיקה של מעבדת שינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
סמי06/06/2019לא סובל מעודף משקל ו/או נוחר בלילה,לא עייף ביום ואין דום נשימה בשינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לסמי
ד''ר מאיה איש שלום07/06/2019האם דום נשימה נשלל במעבדת שינה? לפעמים לא מודעים לו והוא יכול לקרות גם באנשים רזים
אם הכל נשלל ישנה אפשרות שמדובר בסוכרת מסוג MODY 2 שלא מחייבת טפול או שבכל זאת יש עליות סוכר שעה אחרי האוכל שאתה מפספס, ואז מחשיד לסוכרת היתי שוקלת חבור למד סוכר רציף . אם אתה רזה לשקול ברור לכוון LADA עם בדיקת נוגדנים ללבלב. יתכן שזה מיותר צריך להתרשם קלינית.
אך קשה ליעץ מבלי לראותך ולקבל את התמונה הקלינית המלאה והרקע המשפחתי
בברכת חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)