A1c ורמת סוכר בצום

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• A1c ורמת סוכר בצום
    מיטל
    04/06/2019

שלום, אני בת 32 ועשיתי בדיקת סוכר בצום שהייתה 101 וa1c יצא 5.4. לשני ההורים שלי יש סוגרת סוג 2 וכבר המון שנים שיש לי טרום סוכרת ברקע עם a1c שנע מ5.4-6.2. המשקל שלי תקין, אפילו ירדתי כמה קילו ומקפידה על תזונה מאוזנת. לרוב מתאמנת אבל לאחרונה נהייתי ממש עייפה וחסרת אנרגיות אז גם אימונים בקושי מצליחה לעשות. לפני חצי שנה הa1c שלי היה 6.1 והסוכר בצום 110-120. האם זה בסדר שהa1cירד בצורה כזו תוך חצי שנה? זה הכי נמוך שהיה לי כבר שנים. יכול להסביר את העייפות? הa1c עכשיו מצוין, אבל זה הגיוני a1c 5.4 עם סוכר בצום מעל 100?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    A1c ורמת סוכר בצום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למיטל

ד''ר מאיה איש שלום
    07/06/2019

האם יש אנמיה? חסר ברזל? אולי אלו הסבות לעייפות. באנמיה יש לרב ירידה בA1C בחסר ברזל דווקא עליה
    לא סביר שהירידה בA1C היא הסיבה לעייפות היתי שוקלת בדיקת אלקטרוליטים TSH ספירת דם ברזל טרנספרין B12 קורטיזול בוקר לפי רושם קליני והמשך ברור עם רופא המשפחה
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו